Jom Ex-change link...

Assalammualaikum..
hai sume..
kelakar kot bila baca entry semalam
yaty tulis time mamai kot
http://emo.huhiho.com
hehehhe
bukan tulis la yaty tp taip..adeh..
tapi bila yaty pikir balik
mmg betul pun dua ari sblum ni tak ada idea nak tulis
sehinggalah pagi td tetiba dpt idea nak tulis
so seperti yang dijanjikan
yaty bt post ini
k la
yaty nak bg tau
yaty ada menyediakan st slot utk
EX-CHANGE LINK
so kepada sesiapa yang sudi utk letakkan banner mereka di Blog kesygan yaty ni
dialu2kan
tetapi guna system butter la
yaty letak banner u all
u all letak la banner yaty kat blog u all
adilkan cm tuh
tolong menolong
ne tahu sama2 popular nant
http://emo.huhiho.com
adeh...berangan la plak
sapa2 yang da ambil banner yaty
inform yaty
nant yaty ambil banner u all letak kat sidebar kiri blog yaty ni
bak kata WonderPet
'APA YANG PENTING KERJASAMA'
wonderpet2 kami dtg membantu kucing dlm kesusahan
kami tak besar dan kami tak kuat
bila bekerjasama
semua jadi mudah
yeee...haaa...

hahaha..jom nyanyi sama2 semula
http://emo.huhiho.com
(layankan je la...=P)

ini antara para bloggers yang suda exchange link ngan blog yaty

inilah rupa banner I'm Ordinary Girl
blog kesayangan yaty
just copy je code dibwh letak di blog kamu
selamat bertukar2 banner
http://emo.huhiho.com


Luv Peace Not War



Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

4 coret kat sini:

edda(",) said...

lame dah tak dgr word exchange link.. jom2.. edda link dulu..=)

edda(",) said...

edda letak list u dlm updated list edda.. keep in touch dear~

Nur Hayaty said...

napa awknya blog awk tak ada dlm list utk add blog.sy add awknya link,then br ada.sy da add awknya link.

Nur Hayaty said...

da follow edda juga...sudilah follow me back k

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan