Result Pinky Giveaway

Assalammualaikum
seperti yang yaty janjikan
yaty akan buat pengumuman pemenang
bg
Pinky Giveaway
dibawah adalah senarai yang telah sudi menyertai Pinky Giveaway
let check it out

1.umialya
2.ice♥ice
3.neyra shazeyra
4.syAzAnA
5.pRinCesS...
6.CheQ PP JoY
7.Farhana Sedek
8.Khazanah_Illahi
9.Mis Erika
10.tiefazatie
11.fmunyraz
12.::Mamalyna::
13.Asya
14.Syafawati Noorhafizah
15.nEa FleriDa
16.As
17.Em's Family
18.FANA
19.Dikna
20.shidasyakirin
21.fYqA
22.anin
23.mama zharfan
24.CaDLyNN
25.Nana
26.~L.o.L.i.P.o.P~


yaty pilih secara rawak guna Random.ORG


Minimum 1..maximum 26


owh....sapa yang bertuah berada di No 10 itu
ding...ding..ding..ding...(sound efect)

>
>
>

>10.tiefazatie
ur lucky no 02828

http://emo.huhiho.com

anda terpilih menjadi pemenang Pinky Give away. yaty akan bg email pengesahan penerimaan hadiah ini, anda diminta balas sebelum 16 May 2010.kalo tak ada respon dlm masa itu yaty akan pick org lain.
salam perkenalan buat korang sume, harap2 sudilah beri komen kat blog yaty ni.

Attention to all :
http://emo.huhiho.com

TQVM tak terhingga buat kamu semua kerana sudi sertai My first Pinky Giveaway ini.walaupun tak ramai tetapi yaty sgt menghargai penyertaan kamu sume.Harap yang lain jangan lah bersedih kerana tidak terpilih,InsyaAllah kalo ada kesempatan yaty akan buat lagi giveaway yang seterusnya.
http://emo.huhiho.com

P/s : Thanks juga kepada Shah Iznan yang sudi promotekan Pinky Giveaway ini.Jasamu akan yaty kenang sampai bila2.Thanks juga kepada owner blog M'sia giveaway yang sudi buat entry Pinky Giveaway yaty ni.
http://emo.huhiho.com

Yaty sayang korang sume...


Luv Peace Not War


Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

15 coret kat sini:

syAzAnA said...

huwaa!
xmenang. nnt yaty uatlah contest ag.
neway, tengss. wee~

mama zharfan said...

congrats to the winner!

Nur Hayaty said...

syazana: jgnlah sedih..mana tau next time lucky syazana plak

mama zhafran : TQ sudi sertainya.

FANA said...

congrats to the winner :) .
nape laa dea pile no 10 .
laen kali pile no 18 tue haa .
hahahaha .

Nur Hayaty said...

hehehe..tula marah kat random.org tu ye..hohoho...jgn la bersedih ye dear..next time ada GA from me...sudi2lah sertai..=]

CheQ PP JoY said...

ala..sdihnye xdpt..huhukk...mau y pink2 jgk!!!

CaDLyNN said...

congrats...huhu

neyra shazeyra said...

huwaaaaaaa

tiefazatie said...

omg!!!sy menang???serius ke nie???cik yaty..btol ek??hihi..terkejutnye..xsangke en.random pilih sy..no 02828 tue mg lucky la..hee..tqvm cik yaty..nt kte reply email cik yaty ye..thanx..=)..nt sy wt entry khas utk cik yaty ye..mekaseh2..=)

Nur Hayaty said...

Cheq PP Joy : jgn lah bersedih...next time leh cuba lagi..anyway nice to noe u...ur blog very cute...nant dtg melaka leh jalan sama2..hehehe

Cadlynn: TQVM sudi sertainya...yaty amat menghargainya


Neyra : jgnlah sedih ye...nant dtg melaka yaty belanja makan sebb neyra sudi tlg yaty ari tu

tiefazatie : Tahniah ye cik tiefa,yaty akan anta as soon as possible,pasal N3 khas buat yaty tu,yaty da view,TQ sudi bt entry utk yaty.Keep in Touch k.=]

tiefazatie said...

mekaseh cik yaty..xpe2..take ur time dear..=)..fuhh..lega cik yaty ok je..=)..
okies...insyaallah will keep in touch always..=)
neway thanx utk kawan2 yg wish ifa ye..myb kali nie ifa yg lucky..mane tau len kali kawan2 plak k..pape pun support cik yaty ye..=)

pRinCesS... said...

tahniah tiefazaty!hehe...yaty..nk adiah gakkk...heheh

Mr Rulez said...

alaa...tlepas nk join..hehe

tp cam besh..sb ikut luck..;)

icee-yah said...

terlepas dah..anyway..salam perkenalan sis:)

Nur Hayaty said...

Princess: boleh, nant next GA saya,awk join la ye hehe

Mr Rulez: ikut rezki...hehehe next GA join la..

icee-yah : next GA leh join lagi..salam perkenalan juga..=]

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan