Interesting ke IOG??

Assalammualaikum...
sekali lagi IOG menerima award
nak tau apa awardnya
tarraa.....


Interesting Blog Award
owh....terharu la plak
interesting ke IOG ni???
hehehe
kekadang kite tak leh menilai diri sendiri
org yang leh menilai..
tul tak
(angguk je la ye)
hehe
ops....nak mention ni yang kasi award ni adalah DIKNA
maceh ye...yaty sgt menghargainya

da terima kena la ikut syarat2 nya

1. buat entri terima kasih atas award yang diberikan

done

2. berikan kepada 10/20/30 orang rakan blog korang

(yaty bg 4 0rg je coz yaty sempat jenguk2 blog mereka...lagi stu incik tenet jalan cam siput masuk F1..huhu)

http://durratul-ain.blogspot.com/
http://www.idasazarina.com/
http://muqarrabeen.blogspot.com/
http://cheritakudankamu.blogspot.com/

3. beritahu kepada rakan-rakan korang bahawa mereka memenangi award tersebut

korang..yaty terima award ini...(adeh..poyos)

4. ceritakan 7 perkara mengenai diri sendiri...

1.suka warna pink
2.suka makan kueh tiaw Hong Kong...(selalu g HK ni..hoho =P)
3. mudah simpati
4. Fobia dgn Lipas, ular dan sewaktu dgnnya
5. syg sgt kat mak(mcm org lain tak syg mak drg kan..=P)
6.seorg yang sensitif
7. suka ngk bintang pada waktu malam (kuar malam mmg tak dibenarkan oleh my mom..so jrg dpt lihat bintang...)

Coretan IOG : maaf ye cik dikna yaty terlewat post award ini...ada masalah yang tak dpt dielakkan....ada lagi stu lagi award nak dibuat entry...chayook2....=]

LOVE PEACE RESPECT



Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

7 coret kat sini:

Epy Ain said...

tenkis tp da bt la..
tp maceh lor..
xlupa kat ain ye
ingat nak yg pink tuuuuu
(**,)

Nur Hayaty said...

owh ain nak ke..dgn berbesar hati yaty beri..jap ek..yaty edit...sowi...yaty ambil link itu secara rawak dr pinky giveaway..k.

sugar2 kapas strawberry said...

thnx dear..hihihi

sy ngh kumpul award skang nih..thnx ye

sugar2 kapas strawberry said...

thnx dear..hihihi

sy ngh kumpul award skang nih..thnx ye

Nur Hayaty said...

ur welcome dear...=]

Dikna said...

thanks yaty..
nanti dikna wat la..
excited sebab pink...:)

Dikna said...

thanks dah wat award ni..:)

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan