Senangnya nak letak signature ni...=]


Assalammualaikum...
owh..sangat happy hari ni
mana taknya, hari ni dpt belaja benda baru
dulu kalo nak letak singnature
pasti yaty kena copy kat word then paste kat entry
now,tidak lagi(ok!! tahulah  yaty je ketinggalan zaman coz br tau leh buat secara auto setiap kali buat entry baru)
Thanks to Ceeramoon...tutorial lam blog beliau sgt membantu yaty utk improve IOG ni
so kepada sesiapa yang belum tahu camne..
cuba click sini
Harap yaty dapat beri info berguna pada korang semua
k la...daaa

Coretan IOG : makin lama makin seronok berblogging...tak kira org kata apa pun, janji i noe who i am...then yaty tak ganggu org..

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

2 coret kat sini:

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan