Like Entry IOG??


Assalammualaikum...
ok semalam yaty update tentang LIKE Page IOG
now yaty nak inform
yaty da letak Like kat entry
so sapa2 yang suka entry yang yaty buat
leh la tekan Like tu ye
tak paksa...
sekadar utk memberi smgt pada yaty utk menulis lagi
ne la thu
stu hari teiba mood tak ada
buka blog then ngk byk org like
so, kemungkinan besar Mood nak menulis tu akan ada
hehee
k la..
sebelum yaty ckp menda2 yang tak berkaitan
yaty undur diri dulu
daaa
oh ye..esok nak g jumpa Sue
reunion kecil akan diadakan between us


Coretan IOG : ngah godek2 LIKE page tetiba ada nmpk code Like entry tu..so apa lagi terus copy je la..hehehe.kalo korang syg yaty ops bukan2 syg IOG ni korang LIKE la entry ni ye..=]
Love Peace Respect




Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

2 coret kat sini:

Cik Amy said...

Waaa, dah ada button like la ;)

Nur Hayaty said...

cik amy : haah..cik amy tak nak LIKE ke..hehe..=P

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan