Yeay !!! En Ben Ashaari Terjah Blog IOG

 Assalammualaikum...

Nak senyum sampai ke telinga leh tak??apa?? yaty menang loteri ke??....uits...DOSA la,mana leh main loteri2 ni..ok macam ni, tadi usha2 la kat dashboard blog yang yaty follow ,then tetiba terbaca tajuk entry ni


  
Masa tu yaty tak perasan lagi yang dimaksudkan itu adalah yaty, yela,mana tak nya,konon2 budget ada org lain nama sama ngan yaty.tapi kan korang, bila nampak entry itu ditulis oleh En Ben Ashaari...wow..its me...kan semalam yaty ada join segmen br beliau..so kira2 mmg turn yaty utk diterjah, bila buka je....senyum jap,walaupun hati ngah sedih semalam, pagi ni br senyum ckit, lepas bc entry En Ben mengenai blog IOG terus senyum smpai telinga....eceh...

Terima Kasih ye En Ben Ashaari sudi terjah Blog yaty...terharu  la plak...ok pape pun maceh juga coz eja nama yaty ngan betul...hehe..(kalo korang nak tau, nama yaty sering kali org tulis salah..mana tak nya, yaty nya nama Nur Hayaty bukan Nur Hayati...)pape pun itu yang buat yaty unik..eceh...tipu2...=P...sy adalah Cahaya Kehidupan ^_~

Nak terjah Blog En Ben Ashaari click  sini

kalo nak lihat entry yang beliau buat utk IOG sila click sini

 

Coretan IOG : Senyum tu kan satu sedekah...mohla ramai2 senyum ngan yaty leh tak..^_^





Love Peace Respect




Like or Not , its up to u Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

4 coret kat sini:

molmolla said...

selamat berblogging :)

Nur Hayaty said...

momolla : maceh2..^_^

mijie said...

waa tahniah sis..beznya..eh mijie pun eja btul jgk kan nama sis...;)

Nur Hayaty said...

mijie : mana2 tak ada pun mijie spell nama yaty...hohoho..ok, ur welcome...=P

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan