ZZ Top Blogger Yang Tak Sombong


 Assalammualaikum...

    Ok as per yaty janjikan..yaty akan citerkan tentang Zack Zukhairi...sapakah dia??yaty percaya ramai yang da kenal dia..takpela..yang da tahu tu..tutup telinga jgn baca k(apa kena mengena telinga ngan baca...=P)actually yaty tahu blog dia dr blog org..so Popular la incik zack ini, byk blogger di luar sana buat Preview Blog dia(da macm bintang filem la plak kan..pas ni leh berlakon ngan Lisa Surihani..ye tak zack..=P).Untuk pengetahuan korang incik zack ni amat meminati Lisa Surihani..so beware ek..jgn sesapa kutuk LS ni...nant zack cili mulut(hehe tokok tambah je ni jgn marah ye zack)

    Zack ni sedang belaja di Jepun(pandai kan dia) , yaty ni ntah bila la dpt g Korea (haha =P).Sudah berpunya dan paling sempoi yang yaty ckp pasal  zack ni adalah, dia just luahkan apa yang dia rasa tak kira la kat facebook  ke, blog dia ke,formspring dia ke etc...sume yang dia tulis or yang dia answer nampak telus dan jujur (ni bukan propa nak kipas dia ke apa..yaty ckp ikut logik dr pemerhatian yaty stakat ini...) sebab tu soklan yang dia terima da beribu2 lemon kat formspring tu..sekali ngk cm kaunselor pun ada...yela jd rujukan org bertanya soal cinta hati dan perasaan....

    Yang ni pujian yaty ikhlas buat incik zack...masa first yaty follow blog dia, yaty ingat dia sombong, bukan apa, rupa dia leh kategori lelaki kacak, ne la nak pandang blog picisan cm yaty ni kan,follower dia mak aii..byk giler..2000++,so tak mungkinlah dia nak follow blog yaty kan...nope...dia sudi follow blog yaty,hehehe minta maaf ye incik zack coz pikir yang bukan2 pasal kamu....dia tak sombong, ramah,jujur, ikhlas menegur, kalo di tny pendapat tak hipokrit utk menjawab....dia fan Lisa Surihani tetapi setia pada tunangnya, dia beri org semangat utk ceria tetapi keadaan  hidup dia sendiri kiter tak tau macm mana...sedih ke, suka ke, marah ke..hany dia je tahu, .anyway zack..as yaty mention before Best Of Luck Dunia Akhirat Zack...teruskan dgn sifat2 baik yang kamu miliki...semoga hidup kamu dirahmati oleh Allah s.w.t.

    Ok, nak tau sebb apa yaty suka ngan blog dia, ini adalah kerana,setiap kali baca entry dia, yaty akan gelak tak ingat cam ngk citer movie yang lawak hbis....(smbil buat muka bersungguh2 bercerita...=P)ini serius..tak tipu..yang ajaibnya, dia leh ingat zaman kecil dia..dr berkhatan,sekolah, etc..kalo yaty...hurm..hampeh..nak ingat in details tu mmg tak pernah la kan..kalo ingat2 cm tuh je bole la...huhu.so, kalo korang nak tau, setiap entry yang dia tulis, pasti byk komen yang dia dpt,smpai dia pun tak larat nak balas agaknya....dan bila dia tak updated, para blogger akan tany dia bertubi2 di facebook or formspring bila dia nak updated blog..(haaaa dpt tak bygkan...org request entry dia utk di baca bukan dia request org utk bc entry dia...2 different situations...) not like me...entry yaty, ntah ada ntah tidak yang baca...huhu...takpela...nak berjaya kan perlu masa..chayook2 yaty..eceh...

Blogger2 lain pernah berkata:-

1. "zack, ang kena buat byk latihan sign, nant balik Msia, ramai org tunggu kat aiport nak minta signature ang"
2. "zack, ang kawen nant jemput kitrg...ang tu da public figure"

byk lagi korang bacalah sendiri k.kalo nak ke blog dia sila click pic dibawah



Page view Blog Realiti Konspirasi aka Zack Zukhairi


 

 ini antara soklan yang yaty tny dia di Formspring
jujur tak jawapan dia =P


Coretan IOG : Entry ni sebagai penghargaan buat incik Zack kerana sudi berkongsi pendapat dgn para blogger, walaupun top blogger tetap sudi melayani kerenah bloger yang setahun jagung cam yaty ni..huhutiada bermaksud apa2 ..hanyalah penghargaan semata2..ikhlas dr IOG.


Love Peace Respect




Like or Not?? Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

8 coret kat sini:

zack zukhairi said...

pergh, bajet kalau buat review macam ni, boleh terlepas dari kene blanja aku roti canai ek? silap tu! belanja tetap belanja. keh keh keh...

takdak aih. gurau ja. thanks tau! :)
appreciated.

p/s : kategori blogger ensem? ok, nak pi siap wangi2. nak gi tekel makwe dekat bas stop.

Wan_hazel said...

ingatkan btul...sis nie wat naves je..ade ke blogger sombong???hehehhe

princeduyong said...

zack mmg otai...sape tak tau..

Nur Hayaty said...

zack : Masjid Tanah..typing error..sorry..=P(drama je kedai pak mat ni..ntah wujud ke tak..=P)

wan hazel : hehe no komen...yang penting wan hazel tak sombong dan baik sgt..byk membantu sis kat blog ni..=]

Princeduyong : yup sy th, so kamu jgn baca tutup telinga k...hehe...=P

Nur Su'aidah said...

siapa yg tak kenal dia kan~

Nur Hayaty said...

nur Suaidah : hehe...tahu..tapi nak btau pada baby bloggers..=]

NaNaJoe said...

walau tinggi mana pon kita, jgn lupa yg di bawah.. tu yg paling bagus~ :)

Nur Hayaty said...

nanajoe : betul3..amat setuju sekali..hehe=]

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan