Terima Kasih Anishaway,Zaer Dan Afiq

 Assalammualaikum...

Nampak tak perubahan Header blog ni,yaty tahu sejak 2 hari lepas,yaty banyak post entry-entry emo seperti entry ini dan ini,tapi alhamdulillah,hari ini tidak lagi.

 inilah header baru yaty
cantik kan
hasil ciptaan

Meh sini nak story sikit mengenai masalah yang yaty hadapi.Petang tadi minta tolong Anishaway buatkan header itupun zaer yang bagi link  Anishaway ,before that yaty memang da follow Anishaway ,kenal Anishaway, masa tu zaer credit Anishaway dalam entrynyer mengenai header baru zaer.So dari situ,da tahu  Anishaway ni pandai buat header tapi segan la nak minta tolong,baru je kenal,then kebetulan petang tadi meluahkan rasa kesedihan mengenai header kat zaer,then zaer suruh tinggalkan idea header kat entry  Anishaway.So,konon2 malu,tapi nak header baru punya pasal,tulis comment kat entry tu.Alhamdulillah disambut baik oleh  Anishaway.Maka terciptalah header seperti di atas ^__^


Nak dijadikan cerita,masa pasang header tu , view nya tak lah macam sekarang ni,ianya kecik je and gambarnya pecah.So,setelah mendapat kata sepakat (poyo je ayat..=P) di YM,Yaty beri Anishaway edit blog yaty.Dan jangan terkejut Anishaway dibantu oleh 2 orang blogger yang kacak dan tampan *ngampu ke apa ni..haish.. tak lah,ikhlas puji ni, mereka ni memang baik-baik belaka iaitu zaer dan AfiqBukhari.Kalau korang nak tahu kenapa mereka bantu,tanyalah dorang sendiri,tak mo bagi tau*ketawa..lalala..(lagipun Afiq and zaer memang teman blogger yaty pun hehe.. =])


Hasil gabungan mereka bertiga,maka masalah itu dapat di settlekan dengan jaya nya.Sekarang mereka bertiga telah mengembalikan SENYUMAN di hati yaty serta buatkan yaty terharu sampai tak tahu nak ucap macam mana...*nak nangis leh tak?...ok sila jangan poyo sangat ye cik yaty

Jom pakat ramai-ramai terjah blog mereka bertiga ni :-


Entry ni yaty tulis semalam,so,hari ini bila buka blog, header yaty da berubah jadi animated,terkejut sangat-sangat,terima kasih anishaway sudi animatedkan header sis.terharu ni..huhu..=]

IOG,
I'm just an Ordinary Girl
Love Respect Peace
(nice one :">)


Jangan lupa terjah blog mereka ye.Nak tanya pasal header pun boleh,tapi kena pandai ayat lah *ketawa..ok itu gurau..hehe =P


Coretan IOG : Alhamdulillah setelah mengalami masalah,Allah kurniakan pertolongan dari mereka.Terima kasih Ya Allah ^__^



Love Peace Respect

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

20 coret kat sini:

Zaer!! said...

wah!! siap buat backlink lagi..suke2!!..sepatunye yang create header ni la yang dapat backlink,nah!! tiga-tiga sekali dapat..yeayyy!!hehe..Thanks k yaty..maju la diri dalam berblog..hehe..

echah mashuri said...

waaa..lawa2...heee....

Nur Hayaty said...

@zaer : of coz la,korang bertiga banyak berjasa especially anisahway tu,terharu sangat dapat teman2 blog macam korang bertiga..nanti nak keluar dating dengan aishaway..hehe jangan jeles..=P

yup..sekarang semakin bersemangat untuk berblog..yeah..hehe

Nur Hayaty said...

@echah mahsuri : mekasih...^__^

Afiq said...

hehehe anishaway memang best..de suke tolong orang..ur welcome sis..kitorang leh tolong selagi yg ktiorang mmpu je..heeee macamla kitorang ni ada pasukan sendiri ekeke

Nur Hayaty said...

@afiq : haha mmg ada pun...apa yang penting kerjasam..hehe..^__^

Anishaway said...

huhu. nak nangis bace entry ni, terharu tak terhingga.

Nur Hayaty said...

@Anishaway : yeay...dia da datang..hehe..meh sini nangis sama2..huhu terharu juga ada teman2 blog macam kamu...^__^

F.I.C.K.R.Y said...

Perghhh! Smart siot header blog baru nie... Kaler ungu plaks tue~
My pebret kaler hehehee..
Kire keseluruhan blog cik Hayaty nie cantik arr... Kemas! Bombastik kau memang da bomb hahahaa...
Keep it on~!!!
Ok?!

(=

Nur Hayaty said...

@fickry : mana ada warna purple,ni warna pink la,tak suka warna purple..suka warna pink je ..hohoho

Thanks atas pujiannya...:">

Tomato Gurl's Life said...

wah cantik la header ni yaty...cik tom suke tengok..memang cun...siap ade animation lagi...

Nur Hayaty said...

@Cik Tom: hehe mekasih dear..byk kali kamu dah puji..malu :">

Amni said...

wallaweyh! cantik laa... ada bayaran tak ni?

Nur Hayaty said...

@amni : tak pun,free of charge,dia nak asah bakat dia..hehe baikkan dia..=]

♥-- emieysandra --♥ said...

wah..tahniah cik tOm..blOg ni makin lawa..nk pulak wrne pink..i loike!!
tang header 2 xleh nk kata ape r, mmg terbaik la, nk pulak dibantu kwn2 blOgger yg baik hati cm diorang..

~_^

Nur Hayaty said...

@emieysandra : saya yaty lah,bukan cik tom..hehehe..mekasih..tula happy ada teman2 blogger cam dorang termasuk kamu sekali yang very supportive..^__^

♥-- emieysandra --♥ said...

huhu..sory yer yaty, kecelaruan td tuu..
jgn ambik hati..

~_^

Tomato Gurl's Life said...

puji banyak kali sebab suka..cantik blog ni :)haha...emiey dah pening tue sebab banyak sangat assignment malam ni...hehe

Nur Hayaty said...

@emieysandra : hehe tak apa,faham..hehe ^__^

Nur Hayaty said...

@Cik Tom : haha ngk puji lagi...terima kasih byk2,syg kamu lebih ckit..hehe ^__~

sian cik emy kena wat byk assignment,meh sini yaty tolong ckit..hoho =]

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan