Jumpa Orang Kuat Geng Pengopi Tegar || Sila Jeles

 Assalammualaikum....

Kali ini ada sesuatu yang mahu yaty kongsikan,rasanya first time yaty jumpa teman blogger di alam realiti,rasa excited pun ada,dia merupakan orang yang guide yaty masa mahu beli domain,hurm..Rabu lepas,dia ada SMS yaty  yang dia bersama adik beradik nya turun ke Melaka,so dia ajak yaty jumpa.Walaupun agak malu2 kucing disitu...tapi yaty kata yes je la..*haha macam nak jumpa lelaki plak kan..hehe(i kan pemalu...adeh)


Kami jumpa di Mahkota Prade,masa kitrg jumpa tu,dia dan adik2nya baru je habis menonton wayang .Perjumpaan kami lebih kurang dalam 15 minit ke setengah jam kot,yela,masing2 nak cepat lagipun kitarg jumpa pada waktu malam,so,dia dan adik2nya nak singgah makan lagi,yaty plak nak pergi cari baju..hehe...sungguh YB kitrang waktu itu..ekekee..=P


Walaupun sekejap je jumpa dia,tapi dah macam kenal lama,hikhik...seyes....nak tahu siapakah dia

tarraaa....adeh...




 Dia adalah Miss XYZ,kebetulan kitarang pakai baju warna PINK,tak berjanji pun,itulah dinamakan teman blogger sejati..hehe..


Inilah kejutan buat Geng Pengopi Tegar...hehe kami dah jumpa..Geng Pengopi Tegar bila lagi ni...kehkehkeh..

p/s : Geng pengopi tegar
*miss kata 25 September 2010  cam kena differ ke tarikh lain je oleh kerana sebab2 tertentu,apa-apa pun tunggu feedback dari tokei kedai padin dan Miss XYZ k...semoga tercapailah hasrat kita nak jumpa dan beramah mesra ..hehe..insyaAllah..
 * Entry mengenai perjumpaan ini di postkan serentak di blog IOG dan Blog Lensa Hidup oleh Miss XYZ..harap maklum

*kepada sesiapa yang nak tahu apa itu Geng Pengopi Tegar dan tetiba rasa nak menjoinkan diri sila baca dan fahami entry ini  

(padin , den dah promote kedai ang ni,ada pape hadiah untuk den tak? kehkehkeh...)

Coretan IOG : Best nya kalau dapat buat Gathering Geng Pengopi Tegar di 
 Melaka..hehe..^__~


Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

20 coret kat sini:

padin said...

wah best r korang da jumpe ekekee
bagus2..

haha lagi ramai lagi best kan, ekekee lagi meriah.. pomot jgn tak pomot

Nur Hayaty said...

@Padin : bgus2 ang orang pertama komen...hehe

agak2 bila nak jumpa ni..hehe

(den ni cakap macam lah den ni sangat berani nak jumpa korang,padahal den ni malu yang amat..haha =P)

Zaer!! said...

Alaalalalalalalalala..nk dating jugak ngn yaty n miss Xyz!!! Jeles ni..haha..best x?? yaty blanje miss buah melaka ke??hehe..;-)

Mood~ jeles!

Nur Hayaty said...

@Zaer : haha jumpa sekejap je tapi amat bermakna..eceh...

bgus2 kalo zaer jeles..hahaha...

*zaer jom dating...adeh..hahaha =P
(cakap tak serupa bikin je ni..kehkehkeh)

padin said...

aku bole je bebila, tapi ujung minggu la ekekee

Nur Hayaty said...

@padin : ok3...nanti set je bila,kite jumpa ramai2..hehe

FloEllen said...

ELLEN JELES....hehehhhee....seriyes jeles....wakakakakak....tak ler....nanti kita ramai2 jumpa yer..lgpun ellen paling jauh ni..kat switzerland..wakakakk

Nur Hayaty said...

@floellen : owh switzerland...jgn lupa beli cenderahati utk yaty k..ekekee =P

annazanariah said...

yaty.. anna sangat la jeles tau.. tak aci dh jumpe dulu.. huhuhu..
anna pun nk join gathering geng pengopi tu. nnt dah decide gtau ek.. maklumlah, anna pun jauh jugak. bercuti di dubai ni. sape nak tempah kain2 baju boleh la.. hahahahha..

ellen, balik switzerland jgn lupa souvenir for me.. ekekekeee..

Nur Hayaty said...

@Anna : hehe sila jeles k..adeh..tak2...gurau je..hehe

*owh ana ada kat dubai.ok sila bawa balik satu kain sari untuk yaty as cenderahati boleh?hehehe

*pasal perjumpaan tu,kena tunggu update dari padin n miss k...=]

MissXYZ a.k.a Abaikan said...

best gile dpt jumpa yaty haruslah semua jeles huhu =)

Nur Hayaty said...

@Miss XYZ : mana ada,mereka jeles yaty jumpa miss ni...adeh..

Pinky Pixie said...

woah2da ade domain sndri. best2. tahniah..
nak join gathering. teeheee

Nur Hayaty said...

@pinkypixie : mekasih....boleh je nak menjoinkan diri ..hehehe dialu2kan =]

Azmi said...

BEST3...
kernapa rmaai blogger yg aku kenal dlm alam maya ni otg melaka??
kah3

humbleyat said...

wah bezya dtp jumpa kwn blog yerk..jeles nih...hehe

Nur Hayaty said...

@ Azmi : owh ye ke?sapa lagi orang melaka?meh sini nak kenal..hikhik

Nur Hayaty said...

@humbleyat : haha...jeles jgn tak jeles...kehkehkeh..=P

hamzah ian said...

nape takde org invite gua ni???? argh..

Nur Hayaty said...

@hamzah ian : adeh...kan den dah koba,kalo berminat nak join sila click entry itu..

*der..semua dialu2kan ....termasuk lu...=P

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan