"Anda Baru sahaja terkena panggilan Hangit"

Salam Readers..

Sedang menonton Daring Woman,ringtone menyesal by sixth sense HP berbunyi...OH Tuhan no yang tak dikenali,as usually ku memang agak keberatan nak jawab,tapi tadi terasa macam nak jawab plak.ku pun tekan butang answer

Dia : Hello,ini cik Nur Hayaty ke?

Yaty : ye saya

Dia : ok saya dari syarikat Gores & Menang

Yaty : %&#%*& (blur macam tak percaya,mana dia dapat no aku???dengan segera ku tekan butang end call)..huh...rasain...berdebar2 time tu..terusku silent kan HP

Tetiba ada vibrate kat HP tanda ada orang bagi SMS oh tidak!! dari no Gores & Menang berupa

"Kak Yat ini Ikim lah"

masa ni dah rasa macam terkena panggilan hangit..pergh...sah2 yang cakap tadi Husband ikim...hahaha *agak malu di situ...sungguh kurang sopan terus letak tadi...=_=

ku terus reply

"Tak Baik tau,terkejut akak"..

terus ikim call balik

yaty : ha ikim tak baik tau,dah berdebar tadi

Husband ikim : haa kak yaty selamat hari jadi..

Yaty : err...apa plak ni,..besday sapa

terus beliau bagi HP kat ikim

ikim : Hello kak yat

Yaty : iyer ikim,owh pandai ehh berpakat dengan nizam nak kenakan akak..adeh

ikim : ala saja je ..

Yaty : berdebar tau tak...isk..

ikim : kak yat,ikim nak datang melaka esok,boleh tak nak datang uma akak

Yaty : apa plak tak bole,tidur sini ke?

ikim : haah,boleh tak?

Yaty : apa plak tak boleh,tapi janji tau tido sini,kata dengan nizam tak payah bazir duit tido kat hotel..*ketawa

panjang perbualan kami,tapi yang ingat cuma ni je,oh ye....tak sabar nak jumpa kamu adikku...hati-hati k..dah sampai Melaka beritahu akak...*macamlah dia buka blog ni dan baca...hehe


Lepas rindu cakap ngan ikim tadi,jaga anak buah akak tu k,nanti biar comel macam auntie ni ha...ekekee...*perasan...


* agaknya kalau terkena panggilan hangit,memang jenuh fafau,FBI dan Aj nak kena call banyak kali sebab ku akan letak je sentiasa..ekekee...

"Anda Baru sahaja terkena panggilan Hangit">>>>dush3... 





Coretan IOG : Awak ...S.A.B.A.R.....



Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

13 coret kat sini:

LiFe KaMi said...

hehe ni panggilan hangat namanyer..

nas said...

perghhhh....
ingatkan kene panggilan hangit dari hot fm..
upenyer2 bukan..hehhehehee
nasib bek laaaaa

najib said...

kena mengena.Kenakan dia balik dengan buat pangilan macam itu.

Tomato Gurl's Life said...

huhu..kalau betul2 yaty pomote blog yaty kat radio..konpem terys tip top pasni..hik3 ;p

Ellen said...

hahahaaa....cutenya yaty kena panggilan hangit yang hangat..best..hehee

puteriqaizyan said...

hehehe
mmg hangit la :p

Cahaya Kehidupan said...

@life kami : hangat macam hotFM kan....isk =P

Cahaya Kehidupan said...

@nas : uit...takmo lah kena panggilan hangit hot fm mahu malu stu msia dengar sore den yang romantis ni ha...ekekee...=P

Cahaya Kehidupan said...

@najib : isk,tak baik buat cm tu...dia hanya nak bergurau je...hehehe

Cahaya Kehidupan said...

@ciktom :haha...tak yah iklan kat mana2....cukup lah dengan apa adanya...low profile la katakan...adeh..=P

Cahaya Kehidupan said...

@Ellen : haa cute...ada2 je lah ellen ni..hehe =P

Cahaya Kehidupan said...

@puteriqaizyan : haah mmg hangit dan terbaik dari ladang...=P

F.I.C.K.R.Y said...

Hohohoo... ingat betul² ader panggilan hangit dari konti HotFM heheee...
Btw, nice story~
Hepi Befday Cik Yaty yang comey dan kiut nie heheee...

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan