Baru Di Uji Sedikit

 Assalammualaikum

Kalau dulu Makan banyak mana pun tak rasa kenyang,now bila makan.... tak dapat rasa pun makanan itu,pendek kata kalau ia masak kari atau sambal rasanya hanya neutral sahaja iaitu pedas..inilah padahnya jika anda demam...uwaaaa....='(


Ubat pink yang comel tu ku sudah habiskan , YES dah habis OK,sapa kata ku taksukabenci makan ubat,buktinya ku dah habis makan tadi...*kalau tak kerana sakit memang tak makanlah...huhuhu


Esok dah keje,ohhh silakan percaya,demam2 pun ku akan bekerja esok,ohhh tidak.....doktor nak MC leh tak..haish....ada tak doktor kat sini,boleh tak beri saya MC...doktor...doktor....doktor...ish3..udah2 le tu yaty karang penyakit kamu bertukar sakitjiwa plak...=_="


Selsema nyah kau dari sini,tak betah lagi tiap-tiap malam tidur dengan hidung tersumbat..ohh...agak pilu dan sadis menghadapi ujian selsema ini kerana setiap kali hidung tersumbat ku mula sukar untuk bernafas....jika itu ketentuanNYA ku pasrah...huhuhu



Dah tak boleh bertahan lagi,ku harus mengundur diri,jika ada salah dan silap harap dimaafi,jika ada umur yang panjang kita bertemu lagi...sekian...


*alhamdulillah sakit tekak dah mula nak baik,tinggal selsema sahaja...dan mungkin pening2 lalat sedikit...




Coretan IOG : Baru sahaja diuji dengan Demam belum lagi dengan benda lain..Allah kuatkanlah aku untuk menerima ujianMU ini...amin..=_=




Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

8 coret kat sini:

LiFe KaMi said...

sama la kami tgh sakit tekak ni da 12 biji telan strepsil, huhu.. semoga cepat sembuh..:)

Poyaty said...

get well soon yaty :D

n4dh!3r4 said...

get well soon dear! =)

iqbalsyarie said...

Ya, moga sakit ini Allah berikan sesuatu kebaikan atas sebab kesabaranmu.

Get well!

Entry Baru:
-I

$h@h_Izn@n said...

get weell soon..:) doa byk3..shah baru balik dr kedah..huhuhu

nas said...

eih...penyakit kite cm nak same jerk...cuma beza waktunya...aku dulu pening n demam...da ok da..tp sakit tekak n batuk plak..adoih,,sedihnyer...

Tomato Gurl's Life said...

semoga cepat sembuh yunk!!

Linglung said...

bila selesema..nak buat apa pun tak best. pagi tadi pun gua selesema..nak buat kerja, perghhh...tak syok langsung!

skrg dah ok, syukur :)

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan