Entry Ini Tak Lawak || Tapi Kalau Nonton Pasti Pecah Perut...errr...=P

 Assalammualaikum....


pssttt...korang,tadi lihat video ini dekat facebook lepas tu try lah cari kat you tube..mula2 tu memang agak susah gak nak jumpa,tapi NAK SERIBU DAYA TAK NAK SERIBU DALIH,berbekalkan pepatah itu,yaty cari juga sampai dapat...ekekee...semangat doe..kalau dalam SPM dulu macam ni kan bagus......hoho =P


Malas mahu bebel panjang ,korang layanlah video ini....kalau korang tak nengok sampai habis,gerenti korang rugi..ini serius...see muka yaty sangat serius ni....(sambil tahan perut nak gelak sebab video ni memang kelakar gilamengong...ops..=P)






Kesian Mamat tu...hikhik...agak-agak lah kalau nak bagi offer...hahaha



Coretan IOG : Esok yaty cuti ..yeay....selamat bekerja pada yang keje esok..*saja nak bagi jeles..hoho


Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

11 coret kat sini:

Tomato Gurl's Life said...

yaty..bb cik tom slow giler nih..tak dapat nak tengok..sorry..mesti best video ni..gugu~

krole said...

hahahaha~lawak giler ceta ni~pndai jg mmber dia yg nak tdo tue wakakaka~!!!

Nur Hayaty said...

@ Cik tom : nanti da ok tenet tu,cik tom ngk la k...

Nur Hayaty said...

@ Krole : haha tu la pasal...tak memasal melayang duit..haha

mijie said...

haha..good idea 2 kan..haha..ksian mamat 2 cari jawapan, uper2 nye x de jawapan..haha..

nas said...

maaf yaty...intenet aku slow...lame kot nak tunggu video nie loading...kalo nanti intenet da laju nanti nas tengok okayh...nak tau gak ape yang kelakarnye :P

thx....harap2 nas sembuh cepat..da tak larat nie... :(

Nur Hayaty said...

@Mijie : haha...tu la pasal...agak2 lah nak offer pun...hehe

Nur Hayaty said...

@Nas : takpe2 tenet dah macam F1 nanti nonton la ye...get well soon nas..=]

Anip™ said...

aku nk tgk gak..tenet lak slow..ini x adil..hehehe

amira said...

alahai... video ke... sini block la pulak...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

wakakakakk wakkkakkaka terbaek

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan