Penangan Dia || Mula Beraksi

Assalammualaikum

Jap..tak tahu nak mula macam mana  *ayat tak boleh blah...dush3..,al maklumlah dah 3 hari meninggalkan blog, rase macam dah sebulan tak update,begitulah penangan blog,mana tak nya,walaupun tak update tapi tiap-tiap hari cahaya buka blog then sometime jadi silent readers,YES cahaya lebih selesa jadi silent readers sebab tu entry cahaya tak ada banyak yang komen,maybe mereka pun tergolong dari silent readers..WHAT U DID U WILL GET BACK…kan senang …deal….*hakikatnya sedih melihat blog ini terabai…


Terima kasih yang sudi datang bagi sokongan untuk entry  ini,walaupun sedikit tapi amat bermakna *kesat air mata dengan tisu jap…PROPA je tu..haih…


Terasa HAPPY  gak ,walaupun tak blogwalking tapi kan,ada juga yang sudi follow blog yang tak berapa nak cantik cun melecun ni…terima kasih ye,walaupun puratanya sorang setiap hari ,walaupun trafik blog ini ciput setiap hari tetapi masih ada lagi yang sayang..*perasan mula menebal….isk2….dush3…

Sebenarnya banyak benda yang buat cahaya abaikan blog ini , ada sorang yang bertanya ...eh..salah...bukan  sorang tapi lebih dari sorang kot dari teman blog,mereka bertanya,senyap ni  nak buat persiapan tunang/kawen ke…meh sini nak jawab..haah persiapan untuk perkahwinan DAUS…tiap2 minggu kena buat kerisik,now baru buat 15 biji kelapa,target sampai 30 biji so 15 biji lagi perlu dibuat…*busy tak???ekekee

Sebab utamanya bukan yang itu,sebab utama ada di entry ini,tak mahu ulang banyak kali,sila baca sendiri…*senyum..

Pernah DEACTIVATE facebook beberapa hari lalu,kesannya Blog page FB pun tak ada , bila activate FB balik semula,ingat ada,still remain same.. time ni rasa down sangat ,takkan nak buat balk semula,berkat kesabaran keesokkannya blog page itu ada semula..alhamdulillah.so rajin-rajin lah LIKE page ini kalau kamu benar-benar suka…hehehe


Rasanya cukup lah sampai disini,TERUSKAN PERJUANGAN MU CAHAYA….AJA-AJA FIGHTING..SARANGHEYO…MMMUAHHH…*pehal tetiba gedix ni….=P


P/s : Nak update pasal treasure hunt sabtu lepas,tapi macam malas je nak edit gambar letak watermark..haih...


Gambar tiada kena mengena....

Coretan IOG : biyane….now,I have try to give you chance…



Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

3 coret kat sini:

AiDa AzRyN said...

Dah klik like~ :D

LiFe KaMi said...

banyak tu buat kerisik..
kalau nak order satu bole tak..hehe

LadyBird said...

rindu dgn blog yg aktif mcm dulu..
kenapa jadi silent reader jerk..
:(.. aktifkanlah balik..
menulsi bagus tau.. leh menambahkan skill penulisan, dan yg penting leh hilangkan tension.. :).. salah satu terapi nak hilangkan tekanan :)..

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan