Satu Sifat Yang Ku Tak Boleh Ubah Sejak Dulu Lagi

 Assalammualaikum..

Entry ini ringkas sahaja...aiseh..tak tahulah kenapa jadi macam ni,just nak share,yaty ada satu sifat dimana kalau menonton match akan jadi macam ni





buruk crazy kan bila seorang girl menonton perlawanan terjerit2...sila percaya...sebab tu yaty tak suka nak tengok match,nanti terjerit macam orang gilameroyan,tak memasal orang kata overexcited padahal penonton je...kan i gadis melayu yang pemalu dan sopan santun..auww....isk...tak tahu lah macam mana nak ubah sifat terjerit2 ni,ianya datang semula jadi...ibarat macam korang makan coklat M&M automatik cair dimulut...err...kena mengena ke...=P


Hari tu yaty nengok perlawanan badminton sukan komanwel semi final  bagi beregu malaysia,puan emak dalam bilik,yaty kat luar nengok sorang2...memang terjerit2 lah kan..terlompat sana terlompat sini....kalau kera nengok pun pasti dorang konfius aku kera ke dia yang kera...konflik dalaman seekor kera....*kalau lah depan bakal mak mertua buat macam ni,memang hampeh lah kan...terus kena reject..=_="...puan emak lepas solat isya' keluar dari bilik seraya berkata



"apalah kau tengok TV terjerit2 ni,nasib baik umah kita jauh dari orang,kalau ada jiran macam mana?"

"ala mak ni,biasalah excited nak jadi penyokong..sebab jauh dari uma orang lah,orang leh jerit2.."

haaa menjawab2...kehkehkeh...dush..dush...dush...


korang ada tak tabiat macam ni,yaty ni tak kira lah nengok match apa,semua match  pasti buat yaty excited nak sokong ....match bola sepak ke,badminton ke,ping pong ke dan etc,sifat terjerit2 tu memang lumrah..pernah sekali datang sokong budak2 ofis main bola tampar...hurm..time tu memang yaty jerit bagi sokongan..perghhhh malu babe..dah habis perlawanan baru sedar..."apa yang telah aku buat ni"...haih ...hilang keayuan diri sekejap...=P


apa2 pun sekalung tahniah buat pasukan badminton yang telah merangkul 4 emas dalam sukan komanwel...yaty sangat suka menonton perlawanan Badminton....bestnya kalau dapat BF yang suka main badminton..haha...ada ke kat sini...=P



Mereka berdua sangat serasi
teruja lihat corak permainan mereka
mereka adalah
Koo Kien Keat dan Tan Boon Heong



Datuk Lee Chong Wei
yang ni lagilah
best gila nengok beliau main
dengan senang je beliau mengalahkan England
kekuatan beliau dari pemerhatian yaty adalah
SMASH..memang power babe..


*sedang berusaha mengembalikan mood untuk berblog...now lebih tertumpu kat channel One astro..haih....selagi Astro tak cut selagi tulah mood berblog tak berubah,anda pula bagaimana..=P


Coretan IOG : tak sabar nak nengok wajah doktor Dong Joo aka No Min Woo dalam My girlfriend is Gumiho...errr korea lagi...=P

Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

4 coret kat sini:

MyZone~theUn4given said...

lia pon,klu layan macth bola pon jd mcm tu..x der la pelik sgt kot..hihihih

Nur Hayaty said...

@My Zone : memanglah tak pelik tapi Malu..Kalau nengok sorang2 tu OK la,kalau ramai...errr...malu disitu..hehehe =]

HaNTwO said...

hantwo tgk senyap je heheheh...

Poyaty said...

uhuhhh, org name yaty mmg gtuh ek? haha. kalau tgk cerita suspen lagi lah. x bole nak duduk. mmg berdiri sambil melompat2. hahaha

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan