Saya Semakin Bahagia

Assalammualaikum…

Hai korang….apa Khabar?sihat ke? Den dah semakin sihat….serius den cakap,den semakin bahagia…owh…bahagia sangat-sangat…hahaha…sila muntah kalau korang rasa nak muntah..=P …

Apa yang buat ku bahagia? Isk…adalah…mana boleh tahu…korang patut tahu yang tuan blog ni sangat perahsia orangnya,mana penah dia bagi tahu details..hahaha..dia selalu buat orang tertanya-tanya *walaupun sebenarnya tak ada pun orang nak bertanya dan tak ada orang pun ingin nak tahu apa dia…kehkehkeh..never mind dia tak kisah…janji dia bahagia…lalalala…=P

Pssst…korang,yaty suka la mamat ni,comel je dia,serius dah jatuh cinta pandangpertamakeduadanseterusnya…how come ehh nak confess kat dia…siang malam angau kat dia..haih…kalau lah dia tahu kewujudan blog ini dan dia memahami apa yang yaty tulis ini kan bagus,tak payah lagi penat-penat nak explain kat dia....=_="


 
See…nampak tak sinar penceritaan jiwang diatas,now korang dah tau ke yaty bahagia sebab apa..haih..malu nak cakaplah…walaupun diri sendiri yang telah mengungkapkan…kehkehkeh ayat nak minta pelempang je kan…silakan…tak kena pun…=P


Oh Lelaki yang telah meMELTkan diri ini adalah



turun




lagi



lagi




lagi





lagi





lagi




dan





lagi





tarrrrrraaaaa




No Min Woo
cutecrazy mamat ni

Dia merupakan salah seorang pelakon dalam cerita My Girlfriend is Gumiho. Dia pegang watak Doktor Haiwan .sweet sangat muka dia,nak2 kalau dia senyum…haih…cair mak long nyah…hahaha


Ok2 cukuplah sampai disini..karang tak memasal ada orang hantukkan kepala kat dinding selepas baca entry ini *meluat katanya...ada aku kisah…ekekeee..=P



Oh ye Shah Iznan ada bagi yaty award…terima kasih ye awak ^_^



Anugerah Blogger Harapan
"berhenti berharap"
err...abaikan...=P

ada tag dan soalan yang perlu di jawab tapi kan tuan blog rajin sampai tak nak copy...haish...=P


P/s : Puan emak sangat baik ,beliau suruh daus pergi beli booster,yeay..malam ni boleh nonton sambungan cerita Korea...sayang puan emak....

*tak rajin update entry disebabkan cerita Korea...so..sila salah kan orang Korea ok...kehkehkeh


Coretan IOG : Saya semakin bahagia....='>





Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

15 coret kat sini:

F.I.C.K.R.Y said...

Owhhh... Kak Yaty dah curang ngan Fikk yea...
Sampai hati dan hempedu minat kat mamak Korea tue... Ehh! Mamat korea heheheee...
(=___=')

Nur Hayaty said...

@Fickry : alamak kantoi....hahaha...takpe2...spare part je ni...kehkehkeh...lagipun fik kan ramai amoi2 kat sana...so sis cari la mamat2 korea...hahaha =P

Saia Az said...

bahagianya diaa kawan ngan budak retis korea , hikhik

Nur Hayaty said...

@Saia Az : betul3...=P

ken said...

bahagia bagus lah :)

Nur Hayaty said...

@Ken : ^__^

Afiq Bukhari said...

hehe ingt sapela td ;p

$h@h_Izn@n said...

tq yaty sudi terima...hehehhe

Yuni Aisyah said...

wah..bahagianya dia...tgk2 ngn artis korea..=P

Nur Hayaty said...

@Afiq Bukhari : hahaha...=P

Nur Hayaty said...

@Shah Iznan : Ur Welcome..thanks ye sudi beri..=]

Nur Hayaty said...

@Yuni Aisyah : haah..bahagia crazy bila menonton dia...haha =P

Ellen said...

hai yaty..sorry ellen dah lbh 30 kali try nak buka SB yaty tapi tak leh...blog ni pun dr jam 3.30...sedih tau..nak nangis pun ada...entah apa masalh...tenet line ok jer..hehhee...

Tomato Gurl's Life said...

yaty..ptt la snyp n jarang update..rupanya dah jatuh hati kat mamat korea..huhu

LadyBird said...

la.. ingtkan cite sedih td..
tertipu rupenye akak :)

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan