Perkahwinan Adik Cahaya Kehidupan || Fuhhh..Penat Betul Menyiapkan Entry Ini


Assalammualaikum

Hai korang,apa khabar,maaflah lama menyepi,agak 2 minggu gak tak update blog, terima kasih yang sudi tanya kemana perginya cahaya aka yaty aka aku aka wa etc,kepada yang baru masuk ke blog ini,itu antara nama-nama yang tuan blog ini gunakan didalam setiap entry,penggunaan nama tersebut depends on mood tuan blog ini sendiri, tak nak lah nanti ada yang salah faham atau keliru dengan admin blog ini kerana hanya seorang sahaja yang kelolakan blog ini iaitu saya lah..hehe

Ok lah ,last update cahaya ada update busy kalah perdana menteri,kalau korang mengikutinya,korang pasti tahulah cahaya busy sebab apa,tapi cahaya tahu korang tak baca kan..kan…baik ngaku cepat…hahaha…(gila meroyan nak paksa orang baca pe hal plak kan…adeh…)
 
Tak mahu membebel panjang.korang layanlah dulu gambar-gambar di bawah


Pelamin bertemakan maroon gold



Cik Husna dihadapan,belakang jejaka kacak itu amy dan iwan(bj merah) semua kazen cahaya



My anak sedara Syahirah dan Jannah



Member daus,yang tahu nama hanya budak baju kuning tu je iaitu Black,nama penuh maaf tak tahu..haha



My Mom duduk kat depan pintu gerbang,orang salam dapat duit…penuh satu bag dapat angpau..leh minta sikit kan mak…keh..keh..keh.. 



Anak kazen ,Hasif namanya..comel…hehe mak sedara dia pun sama kan..kan…dush3..=P


Adik Arwah abah,Pak cik Manin yang duk tengah tu,takkan budak kecik tu  plak kan..hehe..kalau korang nak tahu, rupa Pak Cik Manin saling tak tumpah macam arwah abah..masa dia datang ,kitarang adik beradik panggil dia abah..huhu..rindu kat abah..



Gambar sabotaj by Kak Long..blur je kan..isk =P



Kak Long (tengah) dan 2 anak daranya yang sudah besar panjang.anak dia ada 7 orang ,yang ni 2 teratas.



Kak Lang dan Kak ina



Farah(kawan sue),me dan Suhana(BFF) 



 Kak Ina,Kak Long,Kak Maimon



My anak sedara,yang kedua dari kiri tu bukan..hehe



Pengantin di arak dari bawah



Pengantin dah naik atas bukit rumah



Dari kiri Kak Ros,Husna,Wife Iwan(ngah sarat mengandung)



Comelkan cupcake tu….sponsor by Kak Liza anak Pak Tunggal



Iwan,me,husna dan Amy



Bersama Daus dan adik Ipar Normala



 Ok yang ni pagi tadi,berangan naik pelamin..hahaha (credit to self timer…)



Traffik dari bulan October hingga ke November amatlah mendukacitakan,berpadananlah dengan kemalasan kebusyan dan kerajinan tuan blog untuk update blog,tetapikan yang buat cahaya terharu sangat,bila buka nuffnang,cahaya telah dapat 4 Buffer Earning,syukur Alhamdulillah,nuffnang terus beri sokongan untuk cahaya terus berblogging.Ada sebab mengapa cahaya down untuk berblogging,hurm..takpelah itu biarlah menjadi rahsia dalam diri cahaya.apa-apa pun terima kasih kepada korang yang sudi bertandang ke blog IOG ini.InsyaAllah mulai hari ini,cahaya akan bergiat aktif balik dalam dunia blog ini,tunggu kunjungan balas dari cahaya k..(tak boleh bleh doe macam ramai plak yang datang blog ini ,padahal tadi baru cakap traffic turun mendadak..hahaha)

Sembang merupakan orang yang selalu bertandang ke Blog IOG ini.cahaya tak lah kira, tapi setiap kali lihat SB,pasti ada nama Sembang.Thanks ye Sembang sudi bertandang ke Blog ini tanpa rasa jemu walaupun cahaya tak balas kunjungan tapi sembang tetap datang kesini…sob3…terharu..kepada yang lain janganlah rasa kecil hati,kalau boleh cahaya nak senaraikan semua,tapi karang panjang berjela-jela plak entry ini…..hehehe

Tidak lupa kepada follower baru blog ini,thanks kerana sudi follow,tapi haraplah kita boleh berinteraksi sesame sendiri kerana itu lebih bermakna daripada yang follow tapi sunyi sepi je…huhu..cahaya pun ada kekurangan juga tetapi insyaAllah dari masa ke semasa cahaya akan cuba perbaiki…..che…wah…

Rasanya cahaya dah membebel panjang,mesti korang penat baca kan…terima kasih ye sudi baca ..sayang korang semua..mmmuahhh…adeh…malu….hehehe…

Coretan IOG : Semangat berblog kembali lagi..yeah…





Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

15 coret kat sini:

AiDa AzRyN said...

pelamin tu nampak simple.. tapi nice.. :)

Rara Farah said...

simple tp chantek....tabir blakang tu siyes lawa

Mohammednajib said...

banyak gambar menarik dari tuan tanah ni yang cantik.pelamin pun cantik

Cik Gallus Gallus said...

baru teringat dh lame tak pergi kenduri kawin

Cikbelog said...

ingatkan kamu yang kawen..hehehe kiddim ;)

tahniah ya dapat BE -.-

nurhafieza said...

wahhh . nampak meriah ye :)
pelamin tu santik

HaNTwO said...

warna merah tu seksi...pokcik suka warna merah tu :)

Cahaya Kehidupan said...

@AiDa AzRyN : haah...yaty pun suka ....

Cahaya Kehidupan said...

@Rara Farah : owh...kalau nak tahu,pelamin ni panjang..hehe mengunakan ruang yang luas...

Cahaya Kehidupan said...

@Mohammednajib : hehe Thanks ='>

Cahaya Kehidupan said...

@Cik Gallus Gallus : ye ke, nak ajak datang rumah,da lepas plak..hehe

Cahaya Kehidupan said...

@Cikbelog : hehe bukan lah,adik yaty la..=P TQ

Cahaya Kehidupan said...

@nurhafieza : memang meriah,penat gila..hehe..thanks..=]

Cahaya Kehidupan said...

@HaNTwO : hahaha amboi,kemain lagi pok cik tu kan...=P

Ellen said...

bestnya baca entry ni..entry lepas rindu..hehe

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan