Tak Ada Etika ke Nak Tekan Sesuka Hati

Assalammualaikum

Cahaya bukan nak marah atau nak terasa tapi apa yang mahu disampaikan adalah...dengar baik2...eh..eh...bukan dengar...baca baik2...

KALAU TAK SUKA FAN PAGE IOG INI TAK PAYAH GATAL TANGAN NAK CLICK BUTANG LIKE-UNLIKE

hello,tak pernah pun paksa suruh orang LIKE page ini, nak LIKE tu biarlah ikhlas..banyak kali kena tau tak,arini 85 esoknya tinggal 83..ye..ye...cahaya tahu now 99..ada lagi tak yang nak unlike..cepat tekan sekarang...grrr

ini entry bukan menagih simpati,apatahlagi meraih undi..bukan masuk pilihanraya pun kan...cuma tak puas hati dengan sikap sesetengah blogger yang hanya main-main tekan butang LIKE-UNLIKE sesuka hati....kalau tak suka tu tak payah gatal tangan nak tekan butang LIKE...tiada istilah tak sengaja tekan kerana itu semua bohong belaka...bwekkk...

ok lah malas nak bebel panjang,sebenarnya dah lama pendam,cuma hari termeletop plak..ini semua gara-gara comment mamat ni




sori derr...tak berniat nak malukan lu, wa memang suka blog lu,...memang benar kebenaran yang lu cakap yang lu fan yang ke 100 blog wa tetapi tatkala wa buka blog ini ianya da kembali ke 99 *dan kalau lu nak tahu..kedudukan itu akan berubah ikutsuka orang yang like-unlike...sila percaya wa tak tipu ni...muka wa serius ni derr....



kalau ianya berubah,lu jangan cakap wa tipu plak ek..now tepat 1.01 am = 99 people like IOG


apa yang penting derr...thanks sudi like blog wa yang tak seberapa ni,sila fikir 1000 kali kalau lu nak tekan butang UNLIKE,sebabnya.....wa dah kenal lu then lu pun da beritahu wa tentang lu like page wa..so senang la wa nak detect..kehkehkeh...*lempang diri sendiri* mereng jap...


Jemputlah ke blog linglung ni,dia ni agak biulcampurmereng kalau bercerita..kalau tak caya pergi lah terjah...adiosss...derr wa da promote blog lu as present lu jadi yang ke 100 fan page wa *walaupun ianya da susut ke 99,ada hadiah untuk wa tak? *gelak jahat...


p/s : hari ni je ,buat 2 entry lepas geram...erk..pekena lah dengan dak cahaya ni kan...=_=

Coretan IOG : tak suka orang Hipokrit...bwekkk



Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

12 coret kat sini:

CheQ PP JoY said...

jgn marah ye yunk..fy jd y ke-100..i like..hehe

Linglung said...

haha..nice der!

gua nak like atau folo page orang amik masa yg lama jugak. gua masuk berbelas2 kali dan gua betul2 suka baru gua like atau folo. part gua jd yg ke-100 tu adalah sebab tuah badan. hehe..

apapun, choki-choki sabatang!

thanks for this entri derr. Ini pun dah kira hadiah la ni..*senyum :)

Cahaya Kehidupan said...

To CheqPPJoy : Thanks dear,i marah pada orang2 yang tak beretikah je....dont worry..thanks sudi LIKE...=]

Cahaya Kehidupan said...

To Linglung : owh..great lu tak marah..keh.keh..keh..terima kasih lah kat lu like wa...eh..eh..like page wa..hehe

wa tak kira wa nak benda lain ,wa tak nak choki2..*sambil hentak2 kaki..

hehe entry ni memang hadiah untuk lu,tapi maafle,wa termarah kat permulaan entry,lastly baru wa mention lu..hehe..peace derr...^__^

mie said...

bahya ni!!!!
be cool...

Cahaya Kehidupan said...

to mie : hehe saya tak bahaya la...saya manusia biasa saja..bukankah marah benci sayang ada pada setiap manusia...ini cara saya melepaskannya..pastuh da ok da...dont worry =]

-MsGoodNite- said...

Salam
1st time singgah sini lepas baca komen lu kt blog linglung...
keh keh keh! marah bebenor je bunyik lu ni pasal Like UnLike ye..
takpe la, gua baca2, gua komen. kang kalo like suka2 lu marah plak.. hehehe

anyway salam perkenalan..

|| a - j . E . E || said...

hihi jangan marah2 tau.. nanti tak comel lagik.. :D

hamzah ian said...

gua nak waT fan page pun tak reti.. sob2..

Cahaya Kehidupan said...

To -MsGoodNite- : hehe...salam perkenalan juga...

Cahaya Kehidupan said...

To Ajee : da tak marah dah...cool je ni...lalala =P

Cahaya Kehidupan said...

To Hamzah Ian : owh lu baru nak datang blog wa kan...*emo...kehkehkeh

lu kalau nak belaja wat fan page,wa boleh ajarkan..lu roger2 wa je k..anytime..=P

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan