Kelip-kelip mata comel kat en Nuffnang

Assalammualaikum readers,

ehem..ehem...hari ini rasa lain je,ntahlah,mungkin penat bekerja kot ang tu memang lagu tu sikit-skit penat macam lah keje angkat kayu balak plak kan...hukhuk..baru kejap tadi bergayut dengan en dia,hurm...ada perkembangan ke?perghh..malu lah nak cakap...entah2 , tak mahu cakap....*blushing miaw2*agagagagaga

As usual la,kat opis tadi,pasti kena bahan,malas lah nak cerita apa yang jadi sebab blog ini dah mula diketahui oleh orang opis,ops..hai kawan-kawan *kelip-kelip mata comel kat dorang* hehehe..well,bukan sebab tu pun,tiada sebab cuma .....isk apa lah yang cuba ang sampaikan ni cik cahaya oiii =.=

Sabtu ni ada tournament bowling,apa nengok-nengok ingat cahaya tak pandai main ke?see my hand lah *sambil angkat tangan tunjuk kat webcam,konon2 assume korang nampak ..keh..keh..keh...padahal baru minggu lepas tangan tergeliat,  dah nak berlagak,apa kono la ang ni cahaya oiii...*sambil istighfar banyak2.


Sedih gila bai,blog ni dah tak ada BE,semua dah jadi ME,so,en nuffnang silalah beri BE baru untuk blog cahaya k *sambil kelip-kelip mata comel kat en Nuffnang..hehe peace



p/s : ICT Shah Alam jom pi nak?=.=

Coretan IOG : Target bulan 6 nanti akan......(sila sambung sendiri,ikut suka lah...=P)





Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

10 coret kat sini:

Izwan Ikhmal said...

Salam ziarah~~~~
=)

echah mashuri said...

ehehe...nak BE baru ye sis..sbb tu kelip2 mata tuh,ehhee

Cahaya Kehidupan said...

@Izwan Ikhmal wassalam...terima kasih =]

Cahaya Kehidupan said...

@echah mashuriagagaga...syhhh jangan btau orang k..hehe =P

Cahaya Kehidupan said...

@echah mashuriagagaga...syhhh jangan btau orang k..hehe =P

fadhdeela said...

seronoknyer!!

Jom singgah: 2011..Rumah Baru!!

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

haha lst nilai nuff sy bertambah...sept lps haahaha

nub said...

hehhe.. x lama lagi tergoda laa en nuff tu..ahha

Cahaya Kehidupan said...

@nub
amin.....hehe peace..=]

CIK TOM said...

wah hepinya yaty...good2...*smbl kelip2 mata comel gak....

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan