Entry Ini Mengabadikan Kenangan Terindah Dalam Hidup Aku || Terima Kasih Semua

Assalammualaikum readers,

Hek..hek..ini entry pendek je , just nak update pada pukul 10.10 malam tadi , aku telah refresh dashboard aku then ternampak follower dah mencecah 999, aku excited nak pi print screen,u know whatthefish (bukan mencarut ni..aku kata ikan ok) streamyx lembab plak tetiba, penat aku refresh banyak kali, still tak load full page blog aku, bistu camne aku nak print screen??grr, tepat pukul 10.11 malam aku refresh lagi dashboard aku, ommo..ommo..kali ini dah meningkat ke 1000, perghh aku dah start hangin kat streamyx kali ini kalau lembab gak kita bako je (adik farid ni cakap saya kakiDVD uish idokle teman ambil movie semua dari adik teman, teman ni tukang copy je keh3).. sekali lagi aku try buka blog aku , nasib baik kali ini OK plak *hahaha bosan doe story yang kau cerita...erk...

kisah ke kalau bosan pun?? ok sorry serius aku nak cerita serius ni, korang baik baca elok-elok, dan kalau boleh korang terjah lah blog dia, kerana dialah follower blog aku yang ke seribujutalemon tu .Nama dia Puterinuraqiliah ,ada keturunan raja ni sebab dia ada bagitahu kat aku tadi ..haha weii aku tipu je tu saja je nak tambah ajinomoto sedap apa..hek..hek..


Tak lupa juga kepada follower yang ke 999 iaitu Farhanah Mokthar (maafle,tak dapat nak print screen sebab tenet lembab tadi =.=) nanti kita tengok rancangan sembilan sila baca tiga kali kat tibitiga k..peace..hehe


Ala napa yang lain monyok plak, tak baik merajuk tau, aku sayang semua follower aku , kalau aku nak listkan semua alamatnya aku tak tido ar malam ni dah la semalam aku merungut bangun lambat nanti esok aku merungut tak tido plak..haa sapa nak jawab tu...adeh.. Nama-nama yang disebut ini adalah insan-insan bertuah ala yang macam lucky draw tu itu gunanya englishedukesyen..hakhak..yang penting aku sayang  semua follower aku dan terima kasih lah sudi follow blog aku yang tak seberapa ni,juga buat silent readers terima kasih kerana sudi Like entry aku (if ada) . aku amat menghargai kedatangan korang ke sini...^_^

~~~~~~~~~TAMAT~~~~~~~~

Kita masuk bab nuffnang plak, entry semalam ada gak aku kelip-kelip mata comel kat en Nuffnang , dan korang nak tahu tak tadi aku buka akaun nuffnang tetiba ada menjelma buffered earning baru iaitu KFC , alhamdulillah ,baru merasa B.E kali keberapa ntah tak ingat setelah sebulan tiada disini


kalau nak tengok cam ne rupa  KFC chicken chop tu korang klik la ye akutakpaksa aku just mention je....peace

p/s : korang agak-agak lah kan en nuffnang tu terpikat dengan kelip-kelip mata comel aku ke?hahaha perasan je cik cahayakehidupan oiii..lariiikkks

p/s/s : konon entry pendek..panjang berjela dah ni..haha


Coretan IOG : Hari ini bersamaan 21 April 2011 jam 10.11 malam blog ini telah rasmi mempunyai follower sebanyak seribu (entry ini khas untuk mengenang saat detik angka 1000)

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

12 coret kat sini:

puterinuraqiliah said...

clap clap clap! hehehe..
mmg ada keturunan pun. x tambah ajinomoto ek! hehe

Cahaya Kehidupan said...

@puterinuraqiliah owh ye ke,bravo dah boleh jadi nujum pak belalang dah ni..hehe =P

Notepad said...

bagoooooooozzzzz

Far8 budak baik said...

haha kak limah betol..hihi..sedar pun cerita tu borink..=p
waaaaaaa..1000+- dahh haha..
jeles disini..hehe
eh eh..
KFC tu dy suroh belanje follower
akak ahh..
blnje cpt!!hihi
tq kak..=)

SyerAgh said...

1005 dah.. laju bebenor

Nour Akmal said...

wahhh..tahniah la..=)
hebat...

CIK TOM said...

tahniah yaty...semoga terus berblogging ye...jgn menyepi cam aritu tau...happy blogging ;)

Cahaya Kehidupan said...

@Far8 budak baik mana ada cakap HKLBM tu boring..ok je..=P

ooo ye ke..ok2...jom pergi makan kepsi akak belanja adik farid bayar..keh3..=P

Cahaya Kehidupan said...

@SyerAgh ada laju macam F1 tak?hehe =P

Cahaya Kehidupan said...

@Nour Akmal Thanks,blog saya biasa2 je..=]

Cahaya Kehidupan said...

@CIK TOM mekasih cik tom sayang =]

Cahaya Kehidupan said...

@Notepad ^_^

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan