Merelakan Ashraf Muslim untuk Bertunang


Assalammualaikum readers,

Firstly nak cakap
tajuk itu memang betul-betul lahir dari hati aku
so ustaz,saya harap awak berbahagia bersama si dia k
*pengakuan-yang-nak-makan-lempang-gamaknya =.='


Ashraf Muslim aka Ustaz Amirul  ni dah nak tunang 23 April 2011
bakal tunang dia adalah doktor
now tengah buat praktikal kat Hospital Besar Melaka
*ommo kat negeri aku tu
yang buat aku rasa happy ialah 
apabila Ashraf Muslim ini dah berubah
kalau nak tahu apa yang dia berubah
bacalah kat link ini
aku juga pernah jumpa ashraf muslim 
nak baca klik sini

pada yang berkenaan : Kalau kahwin nanti jangan lupa jemput peminat k

p/s : actually sedih kot,dia nak tunang..tapi berlagak cool sebab memang ar aku kenal dia dah lama tapi dia mana pernah kenal aku kan..so redha je la..haha

p/s/s : kalau nak tengok gambar bakal tunang dia,google lah sendiri..*kesahihan belum dikenalpasti sebab Ashraf sendiri berahsia dan suruh tunggu 23 April 2011 nanti

Coretan IOG : Lagu ini untuk mereka-mereka yang frust tertonggengterbalik jatuh masuk longkang..hahaha

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

10 coret kat sini:

si gadis ungu said...

;(..sedih nye..kecewa sudah..
btw,baca la ni pulak..hehe
http://sitishafur.blogspot.com/2011/04/huwaanak-nangis-sikit-laa.html

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

haa ?? what ?!! arghhhhh !!

CIK TOM said...

wah ashraf dah nak bertunang...semua makan hati berulam jantung la pasni..hik3 :)

miss u la sayam!

!nn RiZzNy said...

sejuk je hati tgok dia berlakon dlm cite ustaz amirul..

Anonymous said...

waaa. ashraf msulim nak bertunang dah?

huhuhu.:(
hee. konpem rmi gurl yg sedih bile dpt tawu. tp doa jela jodo dorg kekal k..:)

Cahaya Kehidupan said...

@Khairul Atikah @ Cik Yuki sabo ye,kumbang masih banyak lagi *menuju pada diri sendiri juga hukhuk =P

Cahaya Kehidupan said...

@CIK TOM saya tak suka makan jantung cik tom, hati tu boleh la..hikhik
miss u too dear...=]

Cahaya Kehidupan said...

@!nn RiZzNybetul2...even nengok iklan je ..hehe

Cahaya Kehidupan said...

@si gadis ungu ok jom kita kecewa secara berjemaah...hehe =]

Cahaya Kehidupan said...

@Anonymous yup,sama2 kita mendoakan semoga mereka kekal hingga ke akhirnya amin.

btw thanks ye cik anon(tatau laki ke perempuan) sudi beri komen yang sopan...i like..=]

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan