Take an eraser to erase that tears, take a pencil and draw a smile on your face



Assalammualaikum...

yeah...aku kembali ke sini dengan sinar baru. aku dah tutup buku lama,now aku nak buka lembaran baru *lembaran dengan buku sama ke? dalam kurung lu orang pikir ar sendiri tutup kurungan sambil gelak sopan ..kuikuikui...

Untuk entry yang tak berapa nak lama tu ,aku ada nyatakan sebab apa aku menyepi kan, ok lets reveal something, itu memang hot issue (4 minutes lah sangat) yang pertama, yang keduanya sebab aku tengah putus cinta #ehyeke. Actually,aku tak bercinta tapi aku TERsayang kat seseorang ,(tak nak mengaku konon) sila-baca-dengan-jelas-TER(caplock)- ok - bukan sengaja -_____-

Find, aku memang bermasalah, sebab aku terlalu sensitif, yes aku admit , tapi tolonglah faham aku sensitif sebab aku sayang bukan sebab aku benci. hurmmm entahlah,maybe Allah belum temukan aku jodoh yang sebenar.mudah-mudahan one day aku akan jumpa imam(muda) ku.amin...


(gambar sekadar hiasan)

Mungkin aku seperti Zulaikha ini.Adakah AKU dalam cerita itu wujud??? (aku mendambakan orang seperti AKU itu)...

I'll admit, I love you. I think I always will, but that doesn't mean I'm gonna wait anymore, because I finally realized I deserve better.



Coretan IOG : Take an eraser to erase that tears, take a pencil and draw a smile on your face. ^_^

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

5 coret kat sini:

nelly said...

nice entri !!

nurul harnani said...

insyaallah akan dtg seseorg yg menyayangi awk seadanya.. insyaallah..

jom dtg singgag blog nanie..

masih ingatkah anda pd nanie?

Cahaya Kehidupan said...

@nelly thanks

Cahaya Kehidupan said...

@nurul harnani insyaAllah,mudah2an...amin =]

Hans said...

tercinta pun susah juga kan
insyaallah
ada jodoh pasti jumpa nanti

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan