Biskut Gery Salut Coklat VS Biskut Gery Salut Cheese

hai guys, weee dah lamanya aku tak ke sini ,serius wei,aku rindu, rindu sesangat dan ayat ni pasti akan menjadi mukadimah setiap kali aku nak update entry...bosan wei...bosan..tapi apa kan daya ,bila aku baca entry yang lama,aku senyum sorang-sorang (gila-gila juga aku ni an?) *hambar* =l , dan bila aku sedar akan kesenyuman itu aku pun rasa membuak-buak nak update entry but apa kan daya aku..................*sila isikan tempat kosong*.

Hari ini hari Sabtu bersamaan 25 Mac 2017, esok hari ahad bersamaan 26 Mac 2017, semester baru pun bermula,welcome to the student life guys eh tak to me la hihi...☺.ini adalah kali kedua aku ada kawan untuk pergi belajar sesama iaitu bersama fatihah, syukur alhamdulillah atleast ringan sikit bajet bila berkongsi kos perjalanan kan? *aamiin*

Ekseli, gini, aku nak cerita, kisahnya aku nak beli biskut gery salut cheese tu ,kalau korang tak familiar pi google ,tak kuasa aku nak tepek gambar walaupun hakikatnya pengakhiran cerita ,aku tepek gak gambar nanti...haha..*dush*

Aku mencari penjual di IG,alhamdulillah,aku jumpa setelah banyak kali aku buat research,hebat tak hebat nak beli biskut pun aku buat research untuk siapkan thesis kau...=P . Lepas tu aku dah sepakat dengan cikgu sekolah aku,nak beli yang bersalut coklat walaupun hati nak sangat yang cheese tapi aku pasrah dan redha bila cikgu tu nak coklat takmo yang cheese *muka redha*

Akhir sekali,seriuslah penat nak taip panjang-panjang,kena ingat aku bukan yang dulu,aku dah tua dah sekarang...motif...=P, sambung lagi ,nak dijadikan cerita perisa coklat itu rasanya biasa-biasa sahaja,so aku pun berhuhuhu lah dengan cikgu itu apabila dia pun tidak merasa teruja setelah merasainya.so, bersyukurlah kami dengan rezeki biskut gery bersalut coklat itu ,wajib bersyukur k,rezeki Allah bagi,jangan nak komplen bagai...*cermin*.

Pendek cerita walaupun perenggan atas dah mention akhir sekali ,kenapa ada perenggan ni lagi ye?hurmm..=P , adik aku ke indonesia kerana ada hal dengan bos dia kat sana,before one day dia balik, masa mak aku call dia,dia ada tanya nak pesan apa-apa tak,aku pun dengan pantas cakap "ce ko cari biskut gery salut cheese tu" , dia jawab "ha biskut apa tu"(biasalah adik aku ni mana ambil port biskut viral ni),"nanti orang anto gambar dia" kata aku dan dia pun jawab "ok".

so taraaaaaaaaa

jauh oii dia bermusafir , baru balik naik flight tadi,aku je belum pernah naik flight...sob..sob..
 p/s : gambar gery salut coklat malas nak upload...kwassalam..

Cahaya kehidupan : See, Hebatkan aturan Allah, Dia gantikan "kedukaan" itu dengan kemanisan pengakhirannya...Syukur Alhamdulillah.

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

0 coret kat sini:

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan