IOG Cantik???entry IOG best ke??

Assalammualaikum..
entry kali adalah penghargaan khas buat WRITER NIMS...(nama sebenar tak leh sebut..secret..hehe) ok nak tau napa yaty buat entry ni khas utk dia jom ngk pic di bawah:-


ucapan salam diberi then sis ni (dia muda lagi br umur 14 thun) terus tulis ayat ni
agak korang yaty ase apa time ni

****************


lanjutan pada itu
sis writer kata suka entry2 yang yaty tulis
(terharu kot..tak sangka duk citer perihal diri..ada org suka...ase nak titis air mata je..hehe)
yang blog berat tu..mmg yaty tahu
yaty ngah usaha nak mengurangkan berat
haish..nak buang apa lagi ni yek
sapa tau???


ok yang ni mmg terus speechless
WRITER TABIK
hurm..yaty tak layak lagi
follower pun ciput je
tapi bila ada org beri penghargaan cm ni
rasa dihargai n ada juga yang sudi membaca blog yaty ni


see..sis writer ni follower IOG yang ke 222
sgt unik n cute no itu


ini header Writer Nims
sila klik pic atas utk ke blog beliau
ataupun klik http://ina-zetty.blogspot.com/
katanya dia lahir di Scotland
skunk duk di Msia
hehehe

Coretan IOG : Sis Writer ni YM yaty tadi ,time ni yaty duk busy nak nulis entry..bila dpt pujian tu..ase nak tulis entry ni terus..tp S>A>B>A>R..so inilah entrynya..MACEH ye SIS Writers atas pujiannya...

p/s : entry ni leh tekan pic utk tumbesaran..tak lock pong...yang lock hny utk personal pic..=]

LOVE PEACE RESPECT



Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

2 coret kat sini:

Writer Nims said...

salam..
eh la..
kak yaty nie..
perkara kecik pun nk dibesarkan..
hehe..
trimas coz uat entry pghrgaan..
syg akak..
dlm dnia blog nie mmg kita komen, follow, blogwalking ker ape..
tpi yg jdi persoalan cma keikhlasan..

Nur Hayaty said...

writers nims : ne ada besar2kan...bese2 je la...yup betul tu kalo kiter ikhlas....dgn sendirinya kiter akan rasa happy apa yang kiter buat..=]

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan