Busy Kalah Perdana Menteri

Assalammualaikum,


Hai semua,

Lama benar rasanya tak update blog since 1 November 2010 bersamaan hari Isnin for last entry.ini semua pasal internet daus buat hal,wifi tak boleh digunakan,internet dia plak kejap on kejap lagi off…so boleh tak bayangkan bengang yaty macam mana ….grrr….


Banyak benda yang mahu dikongsikan,now sedang busy dengan preparation daus nak kahwin,so nak hadap blog selalu memang taklah kan,tapi kalau nak rasa ada nyanyian tanpa henti ditelinga hadap la laptop tu kan…hohoho..(agak-agak kalau tak faham apa itu nyanyian tanpa henti ditelinga , sila tanya di Formspring...hahaha =P)


K lah,saat entry ini dipublish,tuan blog dah busy . so harap korang faham-faham jelah ye.Jumaat ni  kami akan bertolak ke Perak untuk Majlis di rumah pengantin perempuan.Doakan kami selamat pergi dan selamatpulang K. ada umur panjang kita ketemu dia entry yang lain

Just nak cakap….sayang korang semua,tanpa korang blog ini tidak bernyawa…*madah berhelah yang agak hiperbola…hikhik



Sekadar Hiasan

Coretan IOG : Tekanan makin dirasai menjelang hari perkahwinanku…eh..eh.. silap…perkahwinan daus..haha..dush3…papai





Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

5 coret kat sini:

LiFe KaMi said...

semoga ceria selalu..:)

Yuni Aisyah said...

slmt hari raya aidiladha yaty..:)

padin said...

mane ko CK? lama dah xnmpk kui3..

Miss Yaty said...

tahniah daus...heheh...

yaty singgah blog ni curik banner ye...
nati yaty IOG da kembali berblogging exchange ngn yaty ye :)

zool said...

biasalah majlis perkahwinan memang busy...kadang2 ngalahkan orangyang nak kawin tu

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan