Jumlah Kerugian || Jumlah Kepenatan


 Salam..hai korang


wa tak tahu apa dah jadi dengan wa ni, serius...wa tak kenal lagi sapa diri wa..haih....*kalau diri sendiri tak kenal..takkan orang lain lagi kenal ye tak...isk...omo..omo...omo...aigooo....(Korean fever)


Kalau cinta itu sangat menyakitkan , kenapa ada yang bahagia...kalau cinta itu sangat membahagiakan ,kenapa ada yang menderita...eh...eh...apakejadah wa membebel ni.....isk2...da sah memang otaktakberapa ok.....=_=


Sabtu  wa keluar dengan cik nadia ,beli barang,cuci2 mata nengok pakwe2 hensem...*ada ke....opss..tak jumpa pun..ekekee...disebabkan wa keluar pada hari sabtu,jumlah kerugian yang wa alami banyak lah juga...eh..eh...kerugian yang wa maksudkan yang wa belanjakan lah....serius weii...baik lu orang jangan keluar,duduk uma je,jimat kos...kalau ada pak we ..PAU je duit mereka....*saranan yang tak perlu diikut tetapi kalau buat ON your OWN RISK...ekekeee..macam lah korang tak pernah buatkan..kan..kan..baik mengaku cepat....



 Sekadar hiasan
tembok itu yang memisahkan kita
*jiwang la weiii...ahaks

Ahad ,wa ada senam aerobic friendly dengan Mahkota  Medical Centre....lu orang tau tak,baju kitarang warna pink,masa wa dapat baju tu,sipu-sipu malu wa suka sangat,dalam hati wa rasa puas....keh2...sebab t-shirt tu santekgilakomemangtheboom...^_^

 3 budak botak..ekekee
jangan marah ye staff2 MMC..hehehe



bangunan Mahkota Medical Centre
ninoninoninono....
doktor check wa punya hati ada siapa??? =P


staff MMC : korang ada stamina kan,seronok lihat korang buat aerobic
wa : mula2 kitarang pun pancit,tapi every week kitarang buat,lama2 dah ok.
staff MMC : owh really
wa : yes,dulu i naik tangga agak mengah,now tak lagi..*promote gila2 aerobic ni..ekekee


petikan perbualan kami dengan staff MMC, agak lucu bila dorang kata kitarang ada stamina,padahal,gagah berani pancit gak time tu,tapi tak lah tunjuk...*kena cover la.....Present company tu..hakhak


Now,tak ada time nak upload gambar kerana sebentar lagi cerita korea hendak bermula...omo...omo...nakmo marah-marah....untuk entry akan datang wa letak k....
salam sayang dari wa buat lu orang......mmmuahhh...*gilakentanggelijewabaca..ahaks....


Coretan IOG : nak tau tak cerita Daring Woman tu ada 105 episod ,malam ni baru episod 43...haih...maafkan wa ye cik blog.....daaaa





Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

2 coret kat sini:

Yuni Aisyah said...

wah!!bersenam erobik la dia..bgus2.hikhik

nas said...

pergh..buat senam aerobik...aku da lama xbuat..hehehhee....bagus2....hmmm..lama xusha blog nie :P

latest entri:

salahkah aku berkahwin dengan wanita berusia???

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan