Right Click Tekan Save =.=

Assalammualaikum readers,

Korang tahu tak apa hukumnya right click tekan save...apa ke kejadah tetiba bincang menda ni,Meh sini nak bisik jap ....dah-dah jauh sikit,ada bau la...hahaha....*serius nak cerita ni...Tahu tak gambar cahaya kat FB telah di right click and save oleh seseorang, terkejut beruk bila dapat tahu. Nasib baik gambar kat dalam FB tak banyak ...apa nengok2...cahaya tahu korang mesti nak cakap benda ni kan :


"kalau tak nak gambar kena right click and save oleh orang lain janganlah UPLOAD gambar kat FB"

sekian...lu pikir lah sendiri....

p/s : FB nak tutup bulan 3 ni (kalau ianya betullah) ,tak terkesan pun pada cahaya,sebab cahaya ada blog..keh3...*berlagak sungguh minah ni...*dush3*


coretan IOG : Saya tahu awak suka saya...terima kasih..*blushing....>_<


Love.Peace.Respect
Cahaya Kehidupan

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

8 coret kat sini:

Nadd said...

mcmane awk detect org curi gmba awk?
nak tau jugak carenye. hehehe. :)

emieysandra said...

dgr2 tu hanye khabar angin je.

Cahaya Kehidupan said...

@Nadd
cahaya tak guna aplikasi apa pun,orang tu sendiri yang beritahu..huhu

Cahaya Kehidupan said...

@emieysandra owh ye ke...hehe tape2..we will see it..ada tak ada FB ni,hidup mesti di teruskan...eceh...=P

diana said...

dah nyata dah yang itu kabar angin je..
jangan la percaya..
tak kan la seorang yang jadi kaya raya dengan satu lampu ajaib nak buang lampu ajaib dia ke dalam longkang..hehehe..

Cahaya Kehidupan said...

@diana hehe iter tak tau pun menda tu khabar angin,iter pun tak emo tentang hal itu,so dont worry iter OK...hohoho

FB tutup ke tak tutup,iter tak kisah..iter OK

ops...pesal tetiba ber iter2 ni...haishh..=P

syaza kelyza said...

haish , tak boleh terima la kalau betul fb kena tutup , hadoi :(

Pendekar Berkuda said...

ingatkan orang tu dah kena telan ikan paus... huhuhu~!

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan