Pinky Giveaway

Assalammualaikum..
ok seperti yang yaty janjikan
yaty akan  bg Giveaway for my follower
so sapa2 berminat nak join
dialu2kan
tapi lebih kepada pinky2 bloggers
coz term n condition ada melibatkan warna pink
so pinky2 diluar sana
jom sertai give away ini

http://emo.huhiho.com

bukan kotak ni yang yaty nak bg
scroll ke bawah k
s.a.b.a.r
jeng...jeng2..
1
2
3
get
set
GO
.
.
.
taraaaaa..
http://emo.huhiho.com

http://emo.huhiho.com
yang terpilih akan dpt gift ini
sume brg diatas warna pink
sesiapa yang nak masuk
pastikan ikut syarat yang diberi
yang laki pun leh masuk
leh bg kat mak wehttp://emo.huhiho.com
atau adik andahttp://emo.huhiho.com
hehehehehe
 http://emo.huhiho.com

berikut adalah syarat-syaratnya  :

1. Sila jadi follower saya di I'm Ordinary Girl Blog

2- Add I'm Ordinary Girl link in your blog list

3. Buat satu entry pasal giveaway ni(bantai jela nak cerita apa pun, janji letak link contest ni) Dan pastikan anda capture ‘your lucky number’ yg boleh anda lihat sidebar SEE N SAW.senang citer anda pelawat yang ke berapa cthnya 1590...=]

4. Copy banner di bawah dan letak saje di mana-mana dalam blog anda, sama ada di sidebar atau dalam entry.


5- Pastikan gmbar Blog anda ada warna pink (giveaway ini diberi utk bloggers PINKY)

6. Jangan lupa tinggalkan link anda di komen dan tinggal email anda juga, senang yaty nak cari nant.

Pemenang akan dipilih secara rawak .Pinky Giveaway ini akan ditutup pada 12.05.2010.so apa lagi...sertailah...hehee =]

http://emo.huhiho.com



Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

43 coret kat sini:

umialya said...

salam yaty..
biar le akak join sbg sokongan..

(p/s: ‘your lucky number’ yg boleh anda lihat sidebar SEE N SAW.senang citer anda pelawat yang ke berapa cthnya 1590 - TAK JUMPA LAK DOK KT MANER??)

http://mimialya1.blogspot.com/2010/04/pinky-giveaway.html#links

Nur Hayaty said...

kat bwah flag tuh kak..TQ sudi sertainya...=]

Nur Hayaty said...

akak, saya udah ubah ,dia duk atas sekali,atas blog archive.=]

umialya said...

Susahnya akak mencari, setelah berulang kali refresh, baru terjumpa, ia terselit kat bawah dan no.nya ialah:- 1595.

Nur Hayaty said...

bg address mail sekali kak....TQ

ice♥ice said...

hye yashapinky..da jOin ur giveaway ~ !
rasenye sume syarat da cukup..
da promote kt kgkawan n tulis entry sal ni

sila la tengok..harap berkenan..hee :)

http://darimyice.blogspot.com/2010/04/pinky-giveaway-attention-to-pinky2.html

my adress email :
nolixxilon@gmail.com

thanx bg chance kt ice :P

Mohd Razzid said...

Salam ceria2 selalu...kepada yg di katakan iq tinggi marilah ke blog sy ye...
http://lagilahgempak.blogspot.com

neyra shazeyra said...

dah join ni. meh la dtg blog eyra yg mmg PINK. ahaks. tak pernah join giveaway. teruja lak:

http://www.ieyra.com/2010/04/pink-giveaway-im-ordinary-girl.html

email:
neyrashazeyra@gmail.com

princeduyong said...

pink?...oh no...

Nur Hayaty said...

ice: TQ sudi join...tunggu resultnya ye...=]

neyra : capture no?sew n saw anda...really appreciate ur participation, tq sudi join....salam perkenalan dr saya..=]

mohd razzid : da view da

princeduyong : kenapa salah ke minat warna pink tuh...Allah jadikan manusia suma ada kelebihan dan keburukan...suka n tak suka setiap manusia berbeza....u should respect hak org then org akan respect hak u.=]

Nur Hayaty said...

neyra see n saw..salah taip plak ..hehe

e~car182 said...

alah!belog bukan pink =(
tp seyes tergoda tgk giveaway tu,,nak3~ ;D

Fatin Fatihah said...

nak join kontest nie tp bloq kene warne pink ker.. wane itam x leh.. hehee...

Nur Hayaty said...

ecar dan fatin : wat entry warna pink pun yaty terima la...janji ikut sume syarat2 nya...aslkan ada warna pink...join la...ne tahu bertuah mendapatkannya..hehe =]

Amanina said...

baru tadi pakai baju serba pink. dari tudung, baju kurung, stokin, sandal. ahaha. nak join, tapi insya-Allah kalau berkesempatan. :)

Nur Hayaty said...

amanina: hehe...letak gmbr samada u pakai pink or ada warna pink pun yaty da terima kat profile blog ..tak semestinya blog warna pink...=]..kalo berkesempatan joinlah..=]

Nur Hayaty said...

oklah...tak nak bg keraguan....pinky giveaway ni tak semestinya template blog anda mesti warna pink.kan syarat2 yang yaty bg tuh, atleast bila yaty buka entry tu ternampak warna pink cukup lah, tak kisah la entry tu sendiri tulisan warna pink or pic gmbr profile blog ada warna pink..janji yaty view je,yaty nmpk warna pink...takmo penin2 pala k...intention me for this giveaway utk meramaikan kenalan dgn para bloggers disamping share minat yang sama.=]..jom pkat ramai2 join...

neyra shazeyra said...

dah capture see saw pg td. ade dlm PC. save da. nak kna buat pe see saw tuh?

neyra shazeyra said...

see saw number tu kna paste dlm entry ke yunk? sok i letak k. heeee

Nur Hayaty said...

haah..samada kat entry or kat komen..better kat entry senang nak ngk nant..hehehe..=]...

neyra shazeyra said...

dh ltk kat entry heeee

syAzAnA said...

hye.
sy sudah follow blog anda n i really interested dengan contest nie.
dis is my link.

http://syazberry.blogspot.com/2010/04/pink-giveaway.html

check it out!

Nur Hayaty said...

salam..hai....TQ sudi ikut saya n join pinky giveaway ni =]

si para para said...

ayyaaa saya tak pink la..mcm mana ni...

pRinCesS... said...

Yashapinky!!hehe..sy dah join!!..tengok la kt blog ku..heheh..rasanya dh cukup kot syarat2 nya..

http://pepijatkaku.blogspot.com/2010/05/pinky-giveaway.html

ni plak almt e-mail ku:
kladiero243@yahoo.co.uk

thanks ya..=)

CheQ PP JoY said...

salam...fy mau join giveaway ni..da siap wat entryn post post pon kt blog fy..sudi2 la tgk , terima pnyertaan fy ni..

blog link : http://cheqppjoy.blogspot.com/2010/05/nur-hayaty-giveaway.html

email : redpimpernel05@gmail.com

thnx ye..

Nur Hayaty said...

TQ cheq PP joy : tunggu keptusan nya ye...hargai awk menyertainya..=]

CheQ PP JoY said...

da boleh tgk post baru fy..sila la..hope u like it as much as i do..

Farhana Sedek said...

saya juga join...=)

http://lyafarhana.blogspot.com/2010/05/kerana-warna-pink-itu.html

email : lia.farhana@gmail.com

Khazanah_Illahi said...

salam'alayk..
kak yaTy, humaira' join jgak..(^_^)

bismillahirrahmanirrahim....

http://khazinatulhumaira.blogspot.com/2010/05/nak-naakk-naaakkk.html

email: dBa_mimousa@yahoo.com

thanks a lot k.yaTy, nice 2 n0e u..;)

Mis Erika said...

salam..
sy dah join giveaway ni..

http://miraerika.blogspot.com/2010/05/i-am-totally-pink.html

email: mary_erika90@yahoo.com

tiefazatie said...

hye cik yashapinky..
sy nk join la giveaway nie..
nie link sy..

http://tiefazatie.blogspot.com/2010/05/pinky-giveaway.html

lucky num sy 02828..sori xtau nk copy..im newbie

tiefazatie said...

lupe plak nie email sy
pinkteddy84@gmail.com..
tq..=)

Nur Hayaty said...

TQ2....tunggu keputusannya ye dear....salam perkenalan...=]

fmunyraz said...

salam...
faaza mau join giveaway ni gak ek..

http://faazamuniira.blogspot.com/2010/05/4th-contest-pink-giveaway.html

email:faazamuniira@gmail.blogspot.com

hidup pink^_*

::Mamalyna:: said...

Salam sis, akak join giveaway...

http://ejanblog.blogspot.com/2010/05/pink-giveaway.html

nasib baik sempat! fuh...:D

Asya said...

salam pkenalan.. saya dah join..sila la terjah yer:

http://fasyafrina.blogspot.com/2010/05/pinky-giveaway.html

email : lya_afrina@yahoo.com

Syafawati Noorhafizah said...

i have done mine

dis is my link

http://bubblysya.blogspot.com/2010/05/pinky-giveaway.html

nEa FleriDa said...

salam.. sy join yer :) harap da peluang lg..

ni link..

http://neaflerida.blogspot.com/2010/05/pinky-giveaway.html

tq.

As said...

Assalamu'alaikum

saya dah join giveaway ini

link:http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/05/blog-post.html

e-mail:kecik.97@gmail.com

saya cuba ubah http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/05/blog-post.html kepada http://inisuatucerita.blogspot.com/2010/05/pinky-giveaway.html tetapi tidak boleh juga

Em's Family said...

ok yang tadi tu delete yer

ni akak nyer link

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/05/pinky-giveaway.html

email: mummymer@gmail.com

Em's Family said...

Ok, akak join juga

http://jomjoincontest.blogspot.com/2010/05/pinky-giveaway.html

terima kasih

Syafawati Noorhafizah said...

sis, my e-mail : syafawatinoorhafizah@yahoo.com

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan