Tak Suka Benda Ini Even Ia Warna PINK

Yes
it's true
even benda ni warna PINK pun
yaty tak sukaaaaaa


Antibiotik
Doctor Said : Awak kena habiskan makan Antibiotik ini 
HOW come???? =_="



Ubat Selsema
Nampak je comel tapi
rasanya tak lah secomel rupanya
hurmmmm


Doctor Said : awak demam ni,batuk awak pun agak teruk,suara awak lain gara-gara sakit tekak.

sekiannnn....

Coretan IOG : First time tak suka PINK....kalau tak!!!  Bila nampak benda warna PINK mesti Excited....haish...



Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

10 coret kat sini:

AiDa AzRyN said...

Makan~ jgn xmakan ubat tu~ hehe

Nur Hayaty said...

@Aida Azryn : baiklah....isk....paksarela makan ubat ni...huhu

LiFe KaMi said...

kena paksa makan walaupun tak secomel mana..:)

Blog Leader said...

hehehe... takut makan ubat rupe nya...

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

ubat tu manis tau

AjimGreen said...

hah!! jk antibiotik tu..skali dah mkn..mmg kena abiskan.. tp, jk tak mkn lg.blh je tak mkn langsung. (:

S..U..D..@..I..S said...

makan je ubat untuk kesihatan..hehe

nur-win. said...

obsess dengan pink nye pasal yg dmam.
haha. kn dah dpt ubat.

Linglung said...

pejam mata, tunggu 5 saat...telan saja..setel! haha

Linglung said...

p/s: gua suka makan ubat :)

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan