Empunya Diri Follower yang Ke 600

Assalammualaikum...


Hai korang,terima kasih atas ucapan untuk entry semalam , amat menghargainya * kesat air mata.anyway,sempena Hari Lahir Cahaya 4 Disember hari tuh,cahaya telah dapat hadiah birthday dari korang .cantikcungila hadiah korang...1....2.....3...



hehe...hadiah dari korang merupakan
follower yang ke 6000..
eh..eh...silap
yang ke 600..
keh..keh..keh...

jom kita skodeng blog beliau

Header blog beliau



nama dia

Siti Rusnia

boleh panggil Nia
berasal dari Kemaman Terengganu
waduh2...orang kampung Zizan Raja lawak ni
betul tak?kalau salah maafkan ye (cakap slange orang putih)
sedikit latarbelakang tentang Nia 

my full name sitti rusnia..but juz feel free call me Nia,for short,a'im a full time student,part time blogger,and internet addicted,i stay in kemaman with beloved family,so ambitious girl,and like poems damn much,well,poems are part of my life,expressing all my sorrow and happiness through poem.:)..for all visitors,feel free to comments any of my entry and be my follower ok..:),and i'll follow u back,juz gve me ur link at the shoutmix..u'll be my stuff.:).

yang ni fully copy dari profile dia
harap Nia tak marah lah
hehe

Nia kalau suka tulis poem,sudi2lah baca poem cahayakehidupan k
ianya terletak kat tab blog ini bertitle 
hehe(promo doe..haha)



Coretan IOG : first time sepanjang penglibatan didunia blog buat entry untuk follower....hehe...

p/s : entry Auto Publish


Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

6 coret kat sini:

AiDa AzRyN said...

whoa! dah 600! tahniah.. :D

AjimGreen said...

wah~tahniah²!! nah~ hadiah :: RM 1.90 :: (: cukup??

Cahaya Kehidupan said...

@Aida Azryn : thanks dear...^__^

Cahaya Kehidupan said...

@Ajim Green : hehe terima je kalau nak kasi...lalala

Bayu Kenangan said...

tahniah ye...

Syaheer said...

wa.....ttuu kwn I la.......siti rusnia...congrat siti...ha3..x cye lop kwn sye jdi pmenang!

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan