Photobucket Melambatkan Proses Loading Page


  
Assalammualaikum

Just nak bagi tahu bagi sesiapa yang tak tahu,Photobucket menyebabkan proses loading page menjadi lambat.Cahaya tahu benda ni dari entry Wan Hazel.Cahaya try tukar code gambar ikut tutorial dari entry Wan Hazel  semalam,nampaknya Alhamdulillah berhasil.so,kepada sesiapa yang ada masalah loading page lambat tapi internetnya laju,cuba check ada tak gambar link dari photobucket…

 
Sebenarnya ada yang minta cahaya buat tutorial untuk buat banner,dan ada yang lain lagi,tapikan,bukan cahaya sombong tak nak buat,sebenarnya cahaya tak ada masa nak edit buat toturial.(ngaku je lah yang ang tu pemalas rajin cik cahaya oi…keh..keh..keh..)Ok lah untuk tidak mengecewakan korang,cahaya bagi site yang banyak buat tutorial ni.

 
Ini antara blog yang banyak buat tutorial. Selalunya cahaya akan bagi link dorang kepada mereka yang bertanya.so janganlah risau k,jika korang nak tanya,silalah,jangan malu-malu.hehehe tapi kalau nak lihat sendiri pun tak pe..its ok…

 
Tangan gatal ni ,rasa macam nak dapat hadiah je..hehe…puan emak da janji nak beli kan,kawan-kawan ada tak yang nak kasi…kalau nak tahu apa dia,nantikan kemunculan entry esok….(budget ada yang nak baca la sangat…keh….keh..keh..) 

Entry ini tidak menganggu emosi cahaya untuk bergembira esok..sekian..

 
Coretan IOG : Esok dapat panggilan Percuma…lalala..Nak call siapa ek? =P

 



Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

7 coret kat sini:

CheQ PP JoY said...

emm..kalau xnk gune photobucket nk gune ape ye? hehe..xnk tgk blog wan, nk tnye yaty jgk..hahaha

Cahaya Kehidupan said...

@CheqPPJoy : dear,kat entry wan hazel ada ajar,oklah yaty btau,upload banner tu kat new entry then copy HTML kat entry tu...faham tak apa yang cuba yaty terangkan..kalau tak faham bagitahu k..^__^

mier@merr said...

eh...besday kita same laaaa...

ai dapat kol free jugak esok..dan lusa..dan tulat..ahhh seminggu lah senang cite..hee

Cahaya Kehidupan said...

@mier@merr : owh,kamu dah dapt menekanya..hehe sy pgguna mxis,so dpt sehari je la,mesti awk pgguna xpax,sebb tu dpt seminggu..hehe

Tomato Gurl's Life said...

cik tom guna photobucket utk banner..kalau camtu lmbt loading la ek??mana yg lg elokk kalo cik tom nak tukar dear??

of cos la cik tom ingt yaty sayang...kawan blog cik tom dr awal lg..tp cik tom tertanya2 nape ye yaty lama giler menyepi??

p/s; seminggu cik tom tak online..skang sesi balas jejak entry+komen :)

Tomato Gurl's Life said...

tenkiu bg backlink cik tom...arini besday yaty sayang ye??

happy besday dear..may all ur wish come true..happy blogging :)

twinkle twinkle said...

yeke?thnx sbb share,,bru tau

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan