Selamat Hari Lahir Buat Dia


Assalammualaikum

Tanggal 4 Disember

-          Lahirlah seorang baby yang cute >_<
-          Dari umur  7 tahun sehingga umur 23 tahun dia amat suka makan mee    
       goreng/lembab, now dia suka Nasi Goreng Ikan masin
-          Darjah 1 hingga form 5 dia amat suka warna merah, now,dia suka warna PINK
-          Dia cepat marah tetapi cepat sejuk
-          Dia bukan seorang pendendam
-          Dia seorang positif thinking
-          Dia seorang pemaaf
-          Dia seorang yang sabar
-       Dia seorang Pelupa
-          Dia selalu letakkan familynya di tangga teratas
-          Dia suka akan baby dan kanak-kanak
-          Dia suka makan makanan yang pedas
-          Walaupun dia suka warna pink, tetapi dia suka minum Fresh Oren,Air Bandung 
        kadang2 je
-          Dia susah nak menangis kecuali ianya benar2 menyentuh perasaannya
-          Dia mudah kesian dan simpati
-          Dulu dia suka merajuk ,sekarang dia merajuk sikit-sikit je..hehe
-          Dia mempunyai pendirian yang tetap
-          Mukanya nampak garang tapi sebenarnya dia seorang yang sensitive


Banyak lagi yang nak dicoretkan,cukuplah 18 perkara ini.Dia dilahirkan cukup semuanya,penuh dengan kesederhanaan,dia tak pernah minta lebih,cukuplah memenuhi keperluan hidupnya.

Semoga Tahun yang akan mendatang,dia dapat memiliki kebahagiaan yang dia impikan.amin

Dia Adalah Cahaya Kehidupan...hehehe.Terima kasih atas ucapan HariJadi daripada member-member blogger dan kawan-kawan yang sayangi .Cahaya amat menghargainya.
oh ye,nak tunjukkan satu video yang telah diberi oleh junior cahaya semasa belaja di KPMM dulu.



cute kan,anyway thanks ye adik junior....lalala


Hadiah yang cahaya dapat dari Puan Emak adalah External Hard disk,alhamdulillah dapat kapaciti yang cahaya mahu..hehe syhhh rahsia tak mahu beritahu berapa GB..lalala



Macam ni la rupa paras my Sayang aka External Hardisk
HandsomeStylo tak???
tapi sayang warna PINK tak ada
sedih..sob3...



First time i pakai inner ni
 time besday je la u all dapat nengok..
keh..keh..keh
(budget artis konon..hahaha)



Cake ni kita yang cari sendiri
tiada siapa nak belikan cake..sob3..+_+
arghh..dusta semata-mata ang bukan penggemar cake pun cik cahaya oi..
lariiiiiiii =P


P/S : entry ini terpublish lambat disebabkan semalam cahaya ada kenduri di rumah sepupu....

Coretan IOG : Ya Allah Permudahkanlah segala Urusan ku..amin


Love Peace Respect Share

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

26 coret kat sini:

✿Bloodberry✿ said...

Epy besday dear...
smoga panjang umor, murah rezeki & epy2 slalo tak lupe gak berjaya dlm idop...
Muacssss.. :D

mama hidayahamin said...

Semoga panjang umur, murah rezeki dan sentiasa di Rahmati Allah... Amin

Cahaya Kehidupan said...

@Bloodberry : Thanks dear..^__^

Cahaya Kehidupan said...

@mamahidayahamin : terima kasih mama..hehe

Adam said...

Semoga panjang umur, dimurahkan rezeki.

Selamat Hari Lahir

CheQ PP JoY said...

hepy besday syg..semoga dirahmatiNya selalu..amin..=]

Cahaya Kehidupan said...

@Adam : terima kasih adam...^__^

Cahaya Kehidupan said...

@CheqPPjoy : Thanks dear ^__^

Ahmad Zaki said...

Assalamualaikum....

Selamat dan berkatlah sepanjang umur awak dengan segala rahmat dan hidayah dari Allah SWT...

Sy awal dua hari dari awal, tapi tahun lain lah...

A.D.A.M. said...

Happy birthday! May Allah bless you dear.

Cahaya Kehidupan said...

@ Ahmad Zaki : hehe mekasih ^__^

Cahaya Kehidupan said...

@Adam : Thanks awak ^__^

++***hana zaty**++ said...

selamat hari lahir dear! i miss u too!!!!! ;))

Mujahadah said...

Sanah helwah....!

Semoga mendapat keredhaan illahi seumur hidup.

Cahaya Kehidupan said...

@hanazaty : Thanks syg...hehe ^__^

Cahaya Kehidupan said...

@ Mujahadah : Syukran ^__^

♥-- emieysandra --♥ said...

happy birthday yaty!!
semoga panjang umur dan murah rezeki..
~_^

Cahaya Kehidupan said...

@emieysandra : mekasih dear ^__^

farhana_acimek3 said...

appy bday dear!!!!
moga sentiasa dpnuhi dgan warna2 ceria yg mbahgiakn dirimu

EDY said...

owhh hepi borndei cahaya..
moga panjang umur murah rezki =)

AiDa AzRyN said...

hehe.. comel lah kamu! :)

twinkle twinkle said...

happy belated beday akk:)

Cahaya Kehidupan said...

@farhana_acimek3 : Thanks dear ^__^

Cahaya Kehidupan said...

@ EDY : Thanks edy ^__^

Cahaya Kehidupan said...

@Aida Azryn : hehe comel le sangat??bese2 jelah..hehe BTW thanks dear ^__^

Cahaya Kehidupan said...

@ twinkle twinkle : terima kasih adikku..hehe ^__^

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan