Officially Mrs Someone

ececececeh...kemain tajuk, malu sebenarnya nak taip gitu but kenapa tidak boleh jika blog ini hanya kau je yang baca *cermin muka sendiri* >_<

27 May 2016, itulah harinya yang aku bertukar status, status dari bujang ke alam perkahwinan , siapa sangka tahun 2016 aku menamatkan zaman bujang,wo wo wo.... clichenya ayat...rasa mual pun ada...da...da...da...stop jejiwang..meh nak citer today bersamaan 7 June 2016 adalah hari kedua berpuasa , amacam ,ok tak ?aku kan,kalau masuk bulan puasa, rasa happy sangat, sebab hidup tenang tanpa gangguan syaitan kan? dan paling aku suka,aku boleh detect kalau aku malas nak buat amal tu, bukan hasutan syaitan tapi sebab aku malaslah kan?cepat-cepat istighfar dan muhasabah diri, itulah kemuliaan bulan Ramadhan, kita boleh check dimana tahap keimanan kita yang sebenarnya. aku tak refer kat korang aku cakap pada diri aku sendiri, tak usah tunding silap orang, silap kita wajib dihitung terlebih dahulu =)

oklah , itu je kot aku nak kongsi, atleast, adalah catatan sikit dibulan Ramadhan ye tak? k wassalam


without lighting


with lighting


Coretan Cahaya Kehidupan : Berada didalam bulan Ramadhan adalah suatu kenikmatan yang luar biasa kerana tidak semua dapat bertemu Ramadhan kerana telah dijemput oleh Sang Ilahi. Allahumma solli 'ala sayyidina Muhammad, wa'ala alihi wasohbihi wabarik wasallim.

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

0 coret kat sini:

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan