Kejadian 4 Disember 2012


Huwaa....mulai esok dah boleh agak gaya kerjanya bagaimana, relax..relax...kerja itu kan satu ibadah *senyum* . Haritu konon janji nak update tentang hari kelahiran diri tetapi mana...mana entry itu..tak ada kan? *sungguhlah diri ini seorang yang sangat rajin* (perli diri sendiri)

Nak letak gambar?oh memang tak lah,ada kat instagram,itu pun dah dikaburkan pada bahagian muka..ngee...pernah berjanji pada diri tak akan upload gambar dilaman sesawang lagi *berikrar*.

Sebenarnya, tujuan saya update ini sebab saya tak boleh tidur kerana dah tidur petang tadi *lap air mata*

note penting untuk dikenang:

1. 4 Disember 2012 : 2 orang kakak di office bersekongkol (ganas betul perkataan+_+) untuk "surprise" birthday saya (not so surprise because one of jemputan telah reply email dan tanya umur saya berapa..keh...keh..keh..)

2, Oleh kerana saya sudah tahu akan berlakunya *kejadian* (amboi macam kes polis pula) itu, jadi saya reply email kepada salah sorang kakak itu yang berbunyi "huwaaa...jangan lah buat malu kot....T_T"

3.Apakan daya tidak dilayan, maka terjadilah kejadian itu dengan saya dipaksa beri ucapan ,dipaksa potong kek dihadapan ramai orang..huhuhu =P

Kesimpulannya,terima kasih Allah atas aturan ini, terima kasih kakak2 berdua yang telah "merencanakan" kejadian itu. first time ever sambut birthday dikalangan lebih dari dua orang.k wassalam

gambar yang diupload di Instagram : cahayakehidupan

Coretan CK :saya pernah mengimpikan adanya orang buat surprise sebegini,akhirnya Allah telah memenuhi impian itu,syukur alhamdulillah,terima kasih Allah.

Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

0 coret kat sini:

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan