Terima Kasih,Semoga Allah Merahmati Hidup Kamu || La Tahzan


Assalammualaikum semua,

Aku minta maaf , sekarang aku tidak upaya untuk update , banyak benda berlaku dalam hidup aku , dengan penambahtolakkan kerja yang bertimbun dan lagi satu  adalah kerana terjadi sesuatu perkara yang buat aku sedih sangat . Terima kasih lah kepada kamu(tak perlu la aku beritahu siapa) yang membuat fitnah , semoga Allah Merahmati hidup kamu .

Aku hidup didunia ini kerana Allah , mati aku pun kerana Allah . Allah lah permelihara aku dari semua fitnah yang kamu lemparkan .Di dunia mungkin kamu terlepas tetapi ingat lah kesedihan yang kamu akan tanggung diakhirat nanti . Kerana setiap perbuatan kamu atas dunia ini akan dihitung walau sebesar zarah sekalipun.

Sudahlah, aku punya kehidupan, selepas ini kamu jangan ganggu aku, beri aku ruang untuk bernafas, bekerja secara profesional , jika kamu nak mengugut tentang kerja aku , kamu buatlah ,aku tak pernah takut ,kerana punca REZKI aku Allah yang bagi bukan kamu ,malahan punca rezki kamu pun datangnya dari Allah, Bersyukur lah, jika DIA nak tarik balik sekejap je , jadi jangan terlalu angkuh dengan gaji yang kamu dapat kerana esok lusa bila ajal datang menjemput , gaji kamu bukanlah perkara utama yang akan dipersoalkan tetapi amalan kamu yang akan ditimbang.


La Tahzan







Allah is Enough For Me





Coretan IOG : La Tahzan , Ya Allah Berikan ku kekuatan untuk menghadapi semua ini.amin Yarabbal'alamin.


Love.Peace.Respect


Jazakumullahu Khairan Kathira

4 coret kat sini:

HazHand said...

LA tahzan,jangn kamu mnenagis.!!! ingt zman2 skolah agame dulu,slalu dgr ayat nih time kuliah pg!! hahahha tp akuh tdo!! grr

komen blk ye..huhuh

LiFe KaMi said...

zaman sekarang ni banyaklah berlaku fitnah memfitnah, ia umpama semut hitam yg berjalan diatas batu hitam di waktu mlm sngguh kecil dan halus tidak dpt dilihat, hrap bykkan bersabar..

n!cK said...

try awak bace buku la tahzan..mesty rase syahdu je..huhu:)

Far8 budak baik said...

kesian kat akak...
sedih adik bace...
byk sangat kerja ehhh..
buat pelan pelan tahu..
kalau ade yg adik boleh tlg..
bg tahu ar..
cuti dahh ni..
=)

Muslimah Biasa

 
Copyright©2011-2012. Segala penulisan diatas adalah Hak Milik cahayakehidupan